A3 Haber

Erdoğan’ı rüyasında görmesiyle tanınan Fettah Tamince, Mısır’da dördüncü lüks otelini açıyor

Erdoğan’ı rüyasında görmesiyle tanınan Fettah Tamince, Mısır’da dördüncü lüks otelini açıyor

Erdoğan’ı rüyasında görmesiyle tanınan Fettah Tamince, Mısır’da dördüncü lüks otelini açıyor
Şubat 24
11:27 2021

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı rüyasında görmesiyle tanınan Türkiye’nin sayılı zenginlerinden Fettah Tamince, Mısır’da dördüncü lüks otelini açıyor.

A3 Haber Merkezi | Mısır’da üç oteli bulunan Rixos, Hurghada’da üç yeni otel daha açıyor. Fettah Tamince’nin yönettiği Rixos’un Mısır’da açacağı üç otel, Hurghada’nın Makadi Körfezi, Magawish ve Sahl Hasheesh yerleşimlerinde yer alacak. İlk otel 15 Mart’ta müşterileriyle buluşacak.

Uzun vadede hedef Mısır’da sekiz otel

Dünya gazetesinden Kerim Ülker’in yazısında şu bilgiler verildi: “Her şey dahil sistemiyle faaliyet gösterecek olan bu üç tesisin açılmasıyla Hurghada’da toplam oda sayısı ise 2 bine yükselecek. Rixos bilindiği üzere Mısır’da Rixos Sharm El Sheikh, Rixos Premium Seagate ve Rixos Alamein adlı 3 oteliyle faaliyet gösteriyor. 4’üncü yatırımın ardından planlanan 2 otelin de devreye girmesiyle Mısır’daki toplam otel sayısı 6’ya çıkacak. Uzun vadede ise bu 6 otele ek olarak Rixos, başkent Kahire ve Marsa Alam kentlerinde de 2 oteli devreye almayı planlıyor. Planlanan ve devam eden projelerle Mısır’daki Rixos zincirindeki otel sayısı 8’e, oda sayısı da 10 bine çıkacak.”

Tamince: Erdoğan’ın adamıyım, haftanın 3-4 günü rüyamda görüyorum

Tamince’nin bir röportajda söylediği kendi ifadeleri Fethullah Gülen’e duyduğu hayranlığı ve bağlılığı gösteriyor. Fettah Tamince’nin aşağıdaki ifadeleri, bu kişinin kısa sürede kaydettiği hızlı yükselişinin sebeplerini de ortaya koyuyor: “Fethullah Hoca benim için bir değerdir, bir idoldür, sık sık Amerika’ya gidip ziyaret ediyorum. 12 yaşımdayken Van’da onun misyonunu temsil eden insanlarla görüşmeye başladım. Lisedeyken vaazlarını dinlemek için Antalya’dan İzmir’e giderdim. Annem babam hacıdır. Her ikisi de Fethullah Hoca’ya, Said-i Nursi’ye sempati duyar. Hoca Efendi bize inanılmaz boyutta insan sevgisi aşıladı, ortaya koyduğu misyonu sonuna kadar destekliyorum. Hoca Efendi’nin önderlik ettiği, aslında Rus-Türk dostluk derneği olan Tolerans Eğitim Vakfı’nın kurucularındanım. Bu vakfın Rusya’daki okullarına (Tolerans Eğitim Kurumları’na) gönülden destek oluyorum. Tayyip Erdoğan’ın adamı mıyım? Evet adamıyım. Yaptıklarımı takip ediyor, bana destek oluyor. Tanıdığım ilk günden beri haftanın 3-4 günü onu rüyamda görüyorum.

Türkiye’nin 93’üncü zengini

Öte yandan Tamince, 2017 yılında Ekonomist dergisinin Türkiye’nin en zengin 100 ailesi listesine 93’üncü sıradan girmişti.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER