A3 Haber

Aynı ilçede ‘soba’dan üç günde iki çift yaşamını yitirdi

Aynı ilçede ‘soba’dan üç günde iki çift yaşamını yitirdi

Aynı ilçede ‘soba’dan üç günde iki çift yaşamını yitirdi
Şubat 27
19:29 2021

Adana’nın Seyhan ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Mustafa ve Müyesse Karslı çiftinin ardından bugün de Muzaffer ve Safinaz Demirbaş çifti, evlerinde ölü bulundu.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Denizli Mahallesi’nde saat 17.00 sıralarında iki katlı binanın son katında oturan 75 yaşındaki Muzaffer Demirbaş ve 71 yaşındaki Safinaz Demirbaş çifti iddiaya göre, evlerinde uykuya daldı. Aradan birkaç saat geçtikten sonra çiftin alt katında oturan çocukları, anne ve babasının balkonundan duman geldiğini fark ederek yukarı çıktı. Evin yedek anahtarıyla içeriye giren çocukları, yaşlı çifti hareketsiz yatarken buldu.

Anne ve babalarını uyandırma çabaları sonuçsuz kalan çocukları, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede yaşlı çiftin yaşamını yitirdiğini belirlendi. Olay yerinde yapılan ilk incelemede çiftin, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdiği belirlendi.

Muzaffer ve Safinaz Demirbaş’ın cansız bedeni cenaze aracıyla otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Çiftin çocukları ve acı haberi alan diğer yakınları ise evin önünde gözyaşlarına boğuldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan Seyhan ilçesine bağlı Karayusuflu Mahallesi’nde 25 Şubat günü de Mustafa ve Müyesse Karslı çifti sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirmişti. Bugün yaşanan olayla birlikte Adana’da üç gün içerisinde dört kişi sobadan zehirlenerek yaşamını yitirdi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER