A3 Haber

“Çiğ köfte acılı” diye emekçiye ve işletmeye saldıran iki kardeş tutuklandı

“Çiğ köfte acılı” diye emekçiye ve işletmeye saldıran iki kardeş tutuklandı

“Çiğ köfte acılı” diye emekçiye ve işletmeye saldıran iki kardeş tutuklandı
Mart 02
19:56 2021

Çiğ köfteyi acılı yaptığı gerekçesi ile bir çalışanı darp eden Gurur Şenel’in kardeşi, eniştesi ve eniştesinin kardeşi de aynı çiğ köfteciye saldırınca gözaltına alındı. Gurur Şenel ile bu olayın ardından çiğ köfteci dükkanına saldıran kardeşi Hüseyin Şenel mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A3 Haber Merkezi | Afyonkarahisar’da çiğ köfteyi acılı yaptığı gerekçesi ile bir çalışanı darp eden ve serbest bırakıldıktan sonra bir kez daha gözaltına alınan Gurur Şenel’in kardeşi, eniştesi ve eniştesinin kardeşi aynı çiğ köfteciye saldırınca polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İşyeri çalışanı Yılmaz Koç’u yumruklayıp darbeden Gurur Şenel ile bu olayın ardından çiğ köfteci dükkanına saldıran kardeşi Hüseyin Şenel ve iki yakınının adliyedeki işlemleri tamamlandı. Savcılık ifadesi sonrasında B.B. ve D.B. kardeşler serbest kalırken, mahkemeye sevk edilen Gurur ve Hüseyin Şenel kardeşler ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gurur ve Hüseyin Şenel kardeşlerin çıkarıldıkları mahkemede tutuklandıklarını sosyal medyadan duyuran Vali Gökmen Çiçek, paylaşımında, “İlimizde biriş yerinde yaşanan maalesef vicdanları yaralayan bir gencimizin saldırıya uğradığı ve ardından kardeşinin karıştığı iş yerine zarar verme olayıyla ilgili olarak iki zanlı dün gözaltına alınmışlardı. Bugün her iki zanlı çıkarıldıkları mahkemede tutuklanmışlardır” dedi.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER