Site icon A3 Haber

Menemenspor’a polis baskını

Ümit Karan‘ın çalıştırdığı TFF 1.Lig takımlarından Menemenspor‘da şok bir gelişme yaşandı. Mali polisler yolsuzluk iddiası ile Menemenspor Kulübü’nü bastı.

TFF 1.Lig ekiplerinden Menemenspor’da flaş bir gelişme yaşandı. Mali polisler, yolsuzluk iddiası ile Menemenspor Kulübü’nü bastı. 2013 yılından itibaren mevcut dosyalar polis tarafından incelemeye alındı. Menemen Belediye Spor Kulübü, 2018-2019 sezonunu 2. Lig Kırmızı Grup şampiyonu olarak tamamlayarak 1. Lig’e yükselmişti. 2019-2020 sezonu öncesi değişikliğe giderek Menemenspor ismini almıştı. Kulübün başkanlığını ise Kazım Hürol Taklak yapıyor. 18 takımlı ligde 13. sırada bulunan İzmir temsilcisinin teknik direktörlük görevinde, eski Milli takım ve Galatasaray oyuncusu Ümit Karan bulunuyor.

Menemenspor’a polis baskını

1999-2019 yılları arasında dört dönem belediye başkanlığı yapan Tahir Şahin, Menemenspor’u amatörden alıp TFF 1. Lig’e çıkmasını sağlamıştı. Kulübün onursal başkanlığını da yapan Şahin, 25 Ağustos 2020’de silahlı saldırıya uğramış, baldırından yaralanmıştı. Öte yandan, sarı-lacivertli kulübün genel kurul toplantısı 12 Mart Cuma günü yapılacak.

Menemenspor’dan açıklama

Menemenspor, konuyla ilgili resmi internet sitesinden açıklama paylaştı:

Exit mobile version