A3 Haber

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sağay’ın evi kurşunlandı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sağay’ın evi kurşunlandı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sağay’ın evi kurşunlandı
Mart 09
18:44 2021

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sağay’ın konutuna, sabaha karşı iki kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda evde bulunan eşi ve çocukları saldırıdan yara almazken, saldırganlar ise motosikletle olay yerinden kaçtı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve Ensar Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Yasin Sağay ile aile yakınlarının oturduğu apartmanın önüne sabaha karşı saat 04.30 sıralarında motosikletle gelen iki şüpheli, konuta pompalı tüfeklerle yedi kez ateş açtı. Silahlı saldırganlar motosikletle olay yerinden kaçarken, tüfekten çıkan saçmalar apartmanın duvarları ile Sağay’ın oturduğu dairenin camlarına isabet etti. Sağay’ın Antalya’da bulunduğu sırada gerçekleşen saldırıda evde bulunan eşi ve çocukları saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Polis ekipleri MOBESE ve çevredeki güvenlik kameralarını takibe alarak, tespit edilen 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Aile apartmanında bulunan dairesine yönelik gerçekleştirilen saldırı sırasında il dışında bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sağay, şunları söyledi: “Bina aile apartmanı. Evde olmadığım sırada bu olay gerçekleştirilmiştir. Evde o sırada eşim ve çocuklarım vardı. Olayın bu şekilde aile apartmanımıza gerçekleşmesi bizler için ayrı bir üzücü durum olmuştur. Tabi ki çocuklarım bu durumdan etkilendi. Dün gece saatlerinde oturduğum eve isabet eden kurşunlar şahsıma ya da temsil ettiğim davama yapıldıysa onur, aileme yapıldıysa; esef duyarım. Yok bir avuç sarhoşun, şans eseri sıktıkları içki kurşunuysa onların hayrı için ancak dua edebilirim. Emniyet güçleri, titizlikle konuyu araştırmaktadır. Kısa süre içerisinde olayın faillerinin; varsa arkasındakilerin bulunacağına inanıyorum.” (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER