Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a aşı yanıtı: Sıram geldi onun için aşı oldum

CHP’nin resmi sosyal medya hesabından, Erdoğan’ın aşı ile ilgili eleştirisi ve Kılıçdaroğlu’nun buna verdiği yanıt “üzgün surat” emojisiyle paylaşıldı.

A3 Haber Merkezi | Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın birkaç gün önce “Sıram gelince aşı olacağım diyordun, neden gidip aşı oldun” diyerek sorması üzerine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısının sonunda, “Konuşmayı bitirirken keyifle bitirelim” diyerek Erdoğan’a özel bir yanıt verdi.

Erdoğan’ın “Sen sıram gelince aşı olacağım diyordun, niye oldun” sözünü anımsatan Kılıçdaroğlu, gülümseyerek “E sıram geldi onun için aşı oldum. Allah akıl fikir versin, işte bu zihniyet devleti yönetiyor” diye konuştu. Kılıçdaroğlu bu sözlerle grup konuşmasını bitirirken CHP milletvekilleri kendisini alkışladı.

Erdoğan’ın sözleri ve Kılıçdaroğlu’nun esprili yanıtı akşam saatlerinde ise CHP’nin resmi twitter hesabı üzerinden “üzgün surat” emojisi eşliğinde videolu olarak paylaşıldı. Paylaşımda Erdoğan’ın hesabının etiketlenmesi de dikkat çekti.

Exit mobile version