A3 Haber

Mervenur Polat’ın bir erkek tarafından öldürüldüğü belirlendi

Mervenur Polat’ın bir erkek tarafından öldürüldüğü belirlendi

Mervenur Polat’ın bir erkek tarafından öldürüldüğü belirlendi
Mart 09
17:40 2021

Antalya’da dört buçuk ay kayıp olarak arandıktan sonra cesedi bir evin çatısında bulunan Mervenur Polat’ın C.A. adlı erkek tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

19 Ekim 2020 tarihinde arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Mervenur Polat’ın, 7 Mart Pazar günü Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında folyoya sarılı cesedi bulundu. Polat’ın cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Sabah saatlerinde yakınları ile Adli Tıp Kurumu morguna gelen Kenan Polat, kız kardeşinin cenazesini teşhis etti.

Polis olayla ilgili C.A. ile F.T, İ.H, Ş.A.K, G.H. ve S.G. adlı şüphelileri gözaltına aldı. Mervenur Polat’ın cenazesi, işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere Kayseri’ye götürüldü.

Cinayeti itiraf etti

Şüphelilerin emniyetteki sorgusunda C.A, Mervenur Polat’ı öldürdüğünü itiraf etti. C.A, olay günü Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi’ndeki bir evde birlikte uyuşturucu aldığı Mervenur Polat ile aralarında tartışma çıktığını, eline geçirdiği iple Polat’ı boğarak öldürdüğünü ifade etti.

Olayın ardından C.A.’nın Mervenur Polat’ı folyoyla sardığı, koli bandıyla bağlayarak motosikletli kurye olan S.G. adlı arkadaşını aradığı belirlendi. Kurye S.G.’nin ise Polat’ın cesedini motosikletle C.A.’nın Güllük Caddesi’nde babasının oturduğu binanın çatı katındaki asansör dairesine götürüp bıraktığı ortaya çıktı. S.G.’nin, ifadesinde, ceset taşıdığını bilmediğini öne dürdüğü belirtildi.

Sorgusu devam eden altı şüphelinin, yarın adliyeye sevk edileceği kaydedildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER