Site icon A3 Haber

CHP’den “Yerelden genele iktidara yürüyüş” programı

CHP, “Yerelden genele iktidara yürüyüş” programını başlattı. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yurttaşların sorunlarına çözüm üretmek için illeri gezdiklerini kaydederek, “19 yıldır ülkeyi yönetenler artık vatandaşın içine çıkamıyor. Çünkü söyleyecek sözleri kalmadı” dedi.

CHP, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun başkalığında “Yerelden genele iktidara yürüyüş” programını başlattı. Program kapsamında CHP Yerel Yönetimler Heyeti, CHP’li belediyeleri ziyaret ederek, sorunların daha hızlı çözülmesi için mekanizmalar geliştirecek.

Heyetin ilk durağı Mersin, Artvin, Ardahan ve Kars oldu. Buralardaki ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Torun, “Son yerel seçimler bize tarihi bir sorumluluk yükledi. Bu millete borcumuz var. Başarılarımızı büyütmek, yerelde yeşeren umudu genele taşımak zorundayız” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde milletin CHP’ye tarihi bir sorumluluk yüklediğini vudgulayan Torun, bu sorumluluğu yerine getirmek için saha olduklarını şöyle anlattı:

“Hata yapma lüksümüz yok”

“İktidarın dengesi bozuluyor”

“Halkın içine çıkamıyor”

Exit mobile version