A3 Haber

Müzisyenlerden AKP’nin ‘lebaleb’ kongresine tepki: “Sahne emekçileri intihar ederken…”

Müzisyenlerden AKP’nin ‘lebaleb’ kongresine tepki: “Sahne emekçileri intihar ederken…”

Müzisyenlerden AKP’nin ‘lebaleb’ kongresine tepki: “Sahne emekçileri intihar ederken…”
Mart 24
13:07 2021

AKP’nin 7. Olağan Kongresi’nde koronavirüs tedbirleri hiçe sayıldı. Sosyal medyada, büyük bir tepki var. Salgın döneminde tedirginlik yaratan görüntülere, müzisyenler de tepki gösterdi.

AKP 7. Olağan Kongresi, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Kongre için Türkiye’nin dört bir yanından otobüslerle yüzlerce partili başkent Ankara’ya taşındı. Erdoğan’ın salona girişi adeta bir mitinge dönüştü.

Koronavirüs vaka sayılarının endişe verici noktaya ulaştığı günlerde AKP kongresinde tedbirlerin hiçe sayılması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Tepkilerini dile getirenler arasında, koronavirüs salgınının başlangıcından bu yana iş yapamayan müzisyenler de var.

Ceylan Ertem: Biz olsaydık…

Müzisyen Ceylan Ertem; Twitter’daki hesabından yaptığı paylaşımda, otobüslerle Ankara’ya giden partililerin görüntüsünü paylaşıp, “Bir tur aracında, el işaretini de şunlarla değiştir mesela, biz olsaydık, büyük cezalar yerdik müzisyen arkadaşlarım” ifadelerini kullandı.

Tan Taşçı: Bu ablalar, abiler bu halde mitinglerde göbek atıyorlar!

Müzisyen Tan Taşçı ise sosyal medya hesabından, “Müzisyenlere sahne alma, gösteri yapma, toplaşma, oynaşma, para kazanma, hayatını devam ettirebilme, karnını doyurma, mutlu olma izni yok! Bu ablalar, abiler bu halde mitinglerde göbek atıyorlar! Maşallah. O dilinizden düşürmediğiniz Allah her şeyi görüyor dostum” diye yazdı.

REDD: Sahne emekçileri intihar ederken…

REDD grubunun, Twitter’daki hesabından yapılan paylaşımda ise “Sahne emekçileri çaresizlikten intihar ederken” ifadeleriyle, AKP’lilerin otobüslerle Ankara’ya gidişinin görüntüleri paylaşıldı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER