A3 Haber

Altun yine hedef gösterdi: “Darbe heveslileri” diyerek liste paylaştı

Altun yine hedef gösterdi: “Darbe heveslileri” diyerek liste paylaştı

Altun yine hedef gösterdi: “Darbe heveslileri” diyerek liste paylaştı
Nisan 05
00:06 2021

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, 104 emekli amiralin yayımladığı bildiriye ‘destek’ verdiklerini iddia ederek, muhalefetten bazı kişilerin isimlerini paylaşarak hedef gösterdi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, emekli amirallerin yayımladığı bildiri sonrası sosyal medya hesabından mesajla tepki göstermeye devam ediyor. Altun son olarak, “Aziz milletimizden hiçbir zaman icazet alamadıkları için en ufak darbe söylentisine bile heyecanla el sallıyorlar. Hala darbelerden medet umuyorlar. Bir kere de millî iradeden ve demokrasiden yana olun!” ifadelerini kullanarak muhalefetten isimleri paylaşarak hedef gösterdi.

Altun’un açıklamaları şu şekilde:

“Ortak oldukları en önemli nokta Hakk’ın ve halkın karşısında olmak. Aziz milletimizden hiçbir zaman icazet alamadıkları için en ufak darbe söylentisine bile heyecanla el sallıyorlar. Hala darbelerden medet umuyorlar. Bir kere de millî iradeden ve demokrasiden yana olun! Türkiye, uzun yıllar boyunca darbe heveslisi bu zihniyetten çok çekti. Her fırsatta milletimizin iradesini silahların gölgesinde hapsetmeye çalıştılar. Milletimize uşakları gözüyle baktılar. Halâ bir yerlerden darbe ümidi bekliyorlar. Beyhude heveslerin peşine düşmeyin. Artık eski Türkiye yok. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Nisan’da, 7 Şubat’ta, 17/25 Aralık’ta ve 15 Temmuz’da aziz milletimizle birlikte tüm vesayet odaklarını yıkarak inşa ettiği büyük ve güçlü Türkiye var. Milletin iradesi sizin tüm hain planlarınızdan daha güçlüdür.”

CHP’den tepki: 4-5 maaş ile yaptığı tek iş, FETÖ gibi liste hazırlayıp hedef göstermek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Saray’ın İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un emekli amirallerin “Tekkedeki amiral”, “Montrö’nün tartışmaya açılması”, “Atatürk ilke ve devrimleri” konularındaki bildirisine ilişkin gösterilen tepkileri hedef göstererek paylaşmasına tepki gösterdi.

CHP’li Onursal Adıgüzel’in Saray’ın İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un mesajını alıntılayarak gösterdiği tepki şöyle:

“Maaşını milletin ödediği, iletişimin “i”sinden anlamayan bir devlet memuru oturmuş aklınca AKP’ye karşı fikir beyan eden milletvekillerinin, parti yöneticilerinin çetelesini tutuyor.

4-5 maaş ile yaptığı tek iş FETÖ gibi liste hazırlayıp hedef göstermek. İşini yap Fahrettin.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER