A3 Haber

Tuncay Özkan’dan Hürriyet gazetesine tepki: Operasyon aparatlığı yakışır size

Tuncay Özkan’dan Hürriyet gazetesine tepki: Operasyon aparatlığı yakışır size

Tuncay Özkan’dan Hürriyet gazetesine tepki: Operasyon aparatlığı yakışır size
Nisan 05
22:57 2021

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Hürriyet’in Twitter hesabından “Darbe bildirisini imzalayan emekli amirallerden 4’ü CHP üyesi çıktı” paylaşımına sert tepki gösterdi. Özkan, “Operasyon aparatlığı yakışır size. Ama 98 yıllık CHP’ye ve milletimize karşı bu ayıbınızın altında kalacaksınız” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugün yaptığı açıklamada Montrö bildirisini imzalayan emekli amirallere ilişkin “Şu anda bu 104 kişinin içerisinde bizzat CHP içinde üye olan, ailesi olanlar var. Siz bunları yakın zamanda medyada göreceksiniz” sözlerini söylemesinin ardından Hürriyet internet sitesinde “Bildiriyi İmzalayan Emekli Amirallerden 4’ü CHP Üyesi çıktı” başlıklı bir haber yayımlandı.

Haberde, “Skandal bildiriye imza atan emekli amirallerden Kadir Nazif Özdağdeviren, Cemil Şükrü Bozoğlu, Cengiz Alpözü ve Mehmet Tayfun Uraz’ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi olduğu tespit edildi” sözlerine yer verildi.

Hürriyet bu haberini Twitter’dan “Darbe bildirisini imzalayan emekli amirallerden 4’ü CHP üyesi çıktı” başlığı ile duyurdu.

“Bu ayıbın altında kalacaksınız”

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından Hürriyet’in tweetini alıntılayarak sert tepki gösterdi. Özkan, şu paylaşımı yaptı:

Hürriyet markasına yazık. Sizin gibi çapaçulun eline kalmış. Darbeci ne demek? Polis, savcı, yargıç ve muhbir de sizsiniz! Operasyon aparatlığı yakışır size. Ama 98 yıllık CHP’ye ve milletimize karşı bu ayıbınızın altında kalacaksınız.

Özkan’ın tepkisinin ardından Hürriyet’in “Darbe bildirisini imzalayan emekli amirallerden 4’ü CHP üyesi çıktı” paylaşımı sosyal medya hesabından kaldırıldı. (ANKA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER