A3 Haber

AKP Çocukları sunar: Ayvatoğlu’ndan sonra “enteresan bir profil” daha…

AKP Çocukları sunar: Ayvatoğlu’ndan sonra “enteresan bir profil” daha…

AKP Çocukları sunar: Ayvatoğlu’ndan sonra “enteresan bir profil” daha…
Nisan 06
21:23 2021

AKP’nin genel merkezinde büro personeli olarak çalışan Kürşat Ayvatoğlu’nun kokain çektiği görüntüyü ortaya çıkaran @AKPCocuklari adlı Twitter hesabı, bu kez cumhurbaşkanı koruması olduğu öne sürülen “enteresan bir profil”i sosyal medyanın gündemine taşıdı.

Cumhurbaşkanlığı’nda yakın koruma olduğu iddia edilen kişinin TikTok paylaşımlarındaki para görüntüleri sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Cumhurbaşkanlığı’nda yakın koruma olduğu iddia edilen Hakan Tek adlı kişinin TikTok hesabından paylaştığı videodaki para görüntüleri izleyenleri şaşırttı.

Tek’in bir videoda yüzlerce lirayı saçtığı görülürken, diğer videoda ise deste deste avro paylaştığı görüldü.

Cumhurbaşkanlığı’nda yakın koruma ekibinde yer aldığı ileri sürülen Hakan Tek adlı şahsın, Beştepe’de düzenlenen resepsiyonlarda Süleyman Soylu, Hulusi Akar ve Binali Yıldırım ile çektirdiği fotoğraflar da ortaya çıktı.

Kim bu Hakan Tek?

“AKP Çocukları” adlı hesap, cumhurbaşkanı koruması olduğunu belirten paylaşımlar yapan bir hesabı inceledi.

Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski başbakan Binali Yıldırım’la fotoğrafları bulunan şahsın cumhurbaşkanı koruma aracı olduğu iddia edilen arabalardan paylaştığı görüntülere yer verildi.

Şahsın bindiği arabaların paylaşıldığı gönderilerde Range Rover, Mercedes, BMW ve yarış ve spor arabaları üreten ünlü İtalyan otomotiv firması Maserati markaları bulunuyor.

Şahsın elinde tarantula tuttuğu ve arabasında yılan dolaştırdığı videolarının yanı sıra, çakarlı bir araçta AKP seçim şarkısını çaldığı bir video da yer alıyor.

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, hesabın gönderilerini alıntılayarak “Hiyerarşiye uygun olarak yağma/talan düzeni teşhiri danışmanla başladı koruma ile devam ediyor. Bakalım sırada kim var” diye yazdı.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER