A3 Haber

Gerici Ali Edizer’den “128 milyar dolar nerede?” diye soran yurttaşlara tehdit

Gerici Ali Edizer’den “128 milyar dolar nerede?” diye soran yurttaşlara tehdit

Gerici Ali Edizer’den “128 milyar dolar nerede?” diye soran yurttaşlara tehdit
Nisan 18
09:34 2021

“Boşanmak yerine ikinci eş” çağrısı yapan gerici Ali Edizer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘128 milyar dolar nerede?’ diye soranları yurttaşları ‘buharlaştırmakla’ tehdit etti. Edizer, “Bizim ‘buharlaştırmak’ gibi bir yeteneğimiz olsaydı, inanın sizden 128 milyara sıra gelmezdi” ifadelerini kullandı.

GATA’da başhekim yardımcısı iken ikinci eş açıklamaları nedeniyle gelen tepkiler üzerine görevinden uzaklaştırılan gerici Dr. Ali Edizer 128 milyar dolar tartışmalarına dahil oldu. dizer yaptığı paylaşımda “Bizim ‘buharlaştırmak’ gibi bir yeteneğimiz olsaydı, inanın sizden 128 milyara sıra gelmezdi” dedi. Bu paylaşımın ölüm tehdidi olarak algılanması üzerine ise Edizer hesabını kilitledi. İşte tepki çeken paylaşımın detayları…

“Sizden 128 milyara sıra gelmezdi” 

Erkeklere “boşanmak yerine ikinci eş” çağrısı yapan, medeni hukuku hedef gösteren sosyal medya paylaşımları nedeniyle GATA başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, “128 milyar nerede” sorusuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda, üstü kapalı “ölüm” tehdidinde bulundu.

Ali Edizer, “Bizim ‘buharlaştırmak’ gibi bir yeteneğimiz olsaydı, inanın sizden 128 milyara sıra gelmezdi” diye yazdı. Ali Edizer’in bu sözleri ölüm tehdidi olarak yorumlandı.

Önce buharlaştırma sonra ‘köpek sürüsü’ 

Tepkiler üzerine Ali Edizer sosyal medya hesabını kilitleyip, “Şimdi köpek sürüsünün saldırısını bekliyorum ya hesabı kilitleyeyim” dedi. Hemen ardından önceki paylaşımını savunan bir açıklama yaparak “Bunun sıkan ya da dal bir tarafı yok. Siz buharlaştırmaktan neyi kast ettiyseniz biz de aynı dalı aynı frekansta ve skanda size aksettirdik” dedi.

GATA’da görevinden alınan Ali Edizer, menzil tarikatına yakın olduğu iddia edilerek siyasetin gündeminde yer etmiş ve tartışmalara neden olmuştu.

 Ali Edizer ‘ikinci eş’ açıklamasında ne demişti? 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olan Edizer, geçen ekim ayındaki bir paylaşımında, “İnsan yuvasını yıkar mı” diyerek eşlerini aldatan erkeklerin ‘ikinci eş’ almasını tavsiye etmiş, “Medeni Kanun’la zaten mücadele ediyoruz” demişti.

Önce açığa alındı sonra da yeniden görevlendirildi 

Edizer daha sonra Sağlık Bakanlığı tarafından görevden alın, tabiplik görevinden de açığa alınmıştı.

Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin önerisiyle kadrosu Ankara’daki Güdül Devlet Hastanesi’ne gönderilen Edizer hakkında idari soruşturma başlatılmıştı.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER