Site icon A3 Haber

CHP’li Erdoğdu’dan Erdoğan’a: Şantajınıza prim vermeyeceğim, vatana ihanetten yargılanmanız için çalışacağım

Şantaj ve iftirayla tehdit edildiğini belirten CHP’li Aykut Erdoğdu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “Siz bu suç örgütünün bir numarasısınız” diyerek suçladı. Erdoğdu, şantaja maruz kaldığını açıklayarak Twitter hesabından Erdoğan’a seslendi: “Vatana ihanetten yargılanmanız için bütün gücümle çalışacağım.”

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, ATV ve Sabah grubundan muhabirlerin, yakın kız arkadaşlarını arayarak kendisine şantaj yapıldığını iddia etti. Erdoğdu, dinlendiğini, takip ve tehdit edildiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a “Bu yazdıklarımın doğrudan ilk muhatabı Erdoğan’dır. Diğer siyasi yöneticiler cürümleri kadar üzerlerine alınsınlar. Siz milyonlarca insanı mağdur eden ve vicdanın kırıntısı bile olmayan bu canavar düzenin kurucusunuz… Siz bu suç örgütünün bir numarasısınız” dedi.

Erdoğdu, siyasi şantaj iddiasında bulunurken, “Ben özel hayatım dolayısıyla sadece eşime hesap veririm. Benim eşim de bu mücadelenin bedelini bilerek bu mücadeleye girmeme izin verdi. Sizin şantajlarınıza boyun eğeceğimizi sanıyorsanız. Bunu zaman size gösterecek” ifadesini kullandı.

CHP’li vekil, “Yazdıklarımın doğrudan ilk muhatabı Erdoğan’dır” diyerek şunları kaydetti:

Exit mobile version