Site icon A3 Haber

“AK Parti, karargâhı dağılmış bir parti görüntüsü veriyor”

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “AK Parti’nin bu aralar özellikle her açıklamadan sonra yeni bir açıklama doğuran savurganlığı memleketi yönetme kapasitesini kaybettiğinin alametidir” diyerek, “AK Parti karargâhı dağılmış bir parti görüntüsü vermektedir” değerlendirmesinde bulundu.

Ağıralioğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında koronavirüs sürecinin yönetimini eleştirerek “Pandemi sürecini çok iyi atlatamamış olmamıza rağmen, muhalefeti suçlayacak aşıdaki organizasyon zafiyetini Doğu Türkistan meselesine gerecek olan konuşması aslında bir yılı aşkın zamandır kamuoyunun milletinin kendisine açmış olduğu seni bir partili bakan gibi görmek istemiyoruz hassasiyetinin hilafına açıklamadır” dedi.

Ağıralioğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

“Karargahı dağılmış bir parti”

“Ak Parti’nin bu aralar özellikle her açıklamadan sonra yeni bir açıklama doğuran savurganlığı memleketi yönetme kapasitesini kaybettiğinin alametidir” diyen Ağıralioğlu, “AK Parti karargâhı dağılmış bir parti görüntüsü vermektedir” ifadelerini kullandı.

Ağıralioğlu, AK Parti’nin memleketin meselelerini çözemeyen, milletin sesini duyamayan, milletin düştüğü dar boğazdan onu kurtaramayan bir parti görünümü verdiğini, her geçen gün ise bunun dozunu aştığını ifade etti.

Exit mobile version