A3 Haber

İletişim Başkanlığı’nın Erdoğan için hazırladığı kitapta, tarlaya galoşla girdiği fotoğraf kullanıldı

İletişim Başkanlığı’nın Erdoğan için hazırladığı kitapta, tarlaya galoşla girdiği fotoğraf kullanıldı

İletişim Başkanlığı’nın Erdoğan için hazırladığı kitapta, tarlaya galoşla girdiği fotoğraf kullanıldı
Mayıs 07
17:34 2021

İletişim Başkanlığı, Erdoğan’ın 2020 yılını anlattığı bir kitap yayımladı. Kitapta, Erdoğan’ın Ankara Polatlı’da tarlaya galoşla girdiği gün çekilen bir fotoğraf kullanıldı.

İletişim Başkanlığı, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 2020 yılında yaptıklarını anlatan bir kitap hazırladı. Kitap, İletişim Başkanlığı’nın web sitesi üzerinden yayımlandı.

Kitapla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Her gün her saatini ülkesi için hizmet, eser ve değer üretme gayretiyle geçiren bir Cumhurbaşkanımız var hamdolsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın millete hizmet sevdasının geçen yılki kesitlerini ‘Aşkınan Koşan Yorulmaz’ kitabında bir araya getirdik” dedi.

Kitabın kapağında, 2019 Temmuz’unda, TİGEM 69. Geleneksel Hasat Bayramı etkinliği kapsamında Ankara Polatlı’da tarlada çekilmiş bir fotoğraf kullanıldı.

Aynı etkinlikte Erdoğan’ın tarlaya galoşla girdiği görülmüş, görüntüler kamuoyundan eleştiri almıştı. Aynı etkinlikte, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın da tarlaya galoşla girdiği görülmüştü.

Fotoğraflar, kamuoyu tarafından eleştirilmiş, haber ve köşe yazılarına konu olmuştu.

Kılıçdaroğlu eleştirmişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu fotoğraf üzerine Erdoğan’ı, “Bir ülkeyi yöneten insan kendi ülkesinin toprağına galoşla basmaz” diyerek eleştirmişti. CHP Lideri, “Toprağa neden galoşla basarız? Ayakkabımız toz olmasın diye. Giydiğim ayakkabı toz olur diye sakın ama sakın galoş çizme giymeyin. Tozdan, topraktan korkuyorsan orada ne işin var? İmkânımız olsa yalın ayak gezeriz, toprağın üzerinde. Ayağınızda çizme galoş ile birlikte fotoğraf çektireceksiniz. Allah bizi kibirden korusun” diye konuşmuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER