A3 Haber

Anneler Günü’nde çiçekçiler açık mı? 

Anneler Günü’nde çiçekçiler açık mı? 

Anneler Günü’nde çiçekçiler açık mı? 
Mayıs 09
10:26 2021

Anneler Günü’nün 17 günlük tam kapanma sürecine denk gelmesiyle birlikte çiçekçilerin açık olup olmadığı merak konusu olmuştu. İnternette “Anneler Günü’nde çiçekçi dükkanları açık olacak mı?, Tam kapanmada çiçekçiler açık mı?” aramaları en çok sorulanlar arasında yer aldı. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre, çiçek satışı yapan işyerleri, Anneler Günü nedeniyle 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

İçişleri Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde, koronavirüs ile mücadele kapsamında 29 Nisan ve 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak tam kapanmayla ilgili en çok sorulan sorulara ve cevaplarına yer verildi. Bu konular arasında en çok merak edilenler arasında ise çiçekçilerle ilgili yapılan açıklama yer alıyor. İşte “Anneler Günü’nde çiçekçi dükkanları açık olacak mı? Anneler Günü’nde çiçekçiler açık mı?” sorularının yanıtı…

Bakanlık yanıtladı: Çiçekçiler açık mı?

İçişleri Bakanlığının internet sitesindeki yanıtlara göre; “Çiçek satışı yapan iş yerleri, Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek ve vatandaşlarımız ikametlerine en yakın çiçekçiye giderek alışveriş yapabileceklerdir. Çiçek satışı yapan iş yerleri bu tarihlerde, 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde de hizmet verebileceklerdir”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER