Site icon A3 Haber

Sedat Peker’den yeni video: Koruma polisimi sen vermedin mi, Berat Bey’e beni düşman etmedin mi Süleyman Soylu?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videoların dördüncüsünde  “Koruma polisimi sen vermedin mi Süleyman Soylu, temiz Süleyman’ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı” diye konuştu.

Yayınladığı videoların ardından, İçişleri Bakanlığı’nın “İftira ve ithamları, güvenlik güçlerimiz ve devletimiz üzerine yeni bir organize suç faaliyeti olarak değerlendirilmektedir” açıklamasında bulunduğu Sedat Peker, “Her şeyi anlatacağım” dediği video serisinin dördüncü videosunu yayınladı.

Peker, çektiği videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak,  “Süleyman Soylu, sen ‘Sedat Peker’e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim’ demedin mi; koruma polisimi sen vermedin mi? Temiz Süleyman’ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı!” dedi.

Sedat Peker, “Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, temiz Süleyman, aslan Süleyman… Benimle ilgili bir tweet atmış “Pislik, mafya” demiş. Ondan önce “Suç örgütü” demişti. Bugün size temiz Süleyman’ı anlatacağım” sözlerinin ardından şu iddialarda bulundu:

“Berat Bey’e sen beni düşman etmedin mi?”

“Koruma polisimi sen vermedin mi?”

“Barış Akademisyenleri’ne hayvanlık yaptık, o dostlardan özür dilerim”

“Kurtarıcılık gibi bir meselem yok, kendi meselem var”

Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın intiharı

“Benim hayatımda suç örgütü liderliğinden bir kere sabıkam var, onu da nasıl aldığımı anlatacağım, utanacaksınız”

Bayrampaşa Cezaevi’nde sol görüşlülerin koğuşunda Küba Devrimi’nin liderlerinden Che Guevera’yı anlattığını belirtirken “Savaşçılar namuslu adam olurlar. O adamı öldürdüler, onsan sonra da adını yazdıkları tişörtlerden falan her sene 8-10 milyar dolar kazandılar. Kapitalizm işte böyle bir şey. Ulan çakma solcular sizin namusunuz nerede” diyen Peker, şöyle devam etti:”Ulan siz benim anama küfrettiniz. Akademisyenlerle ilgili söylediklerimin üstünü kapatıp altını verip, genç çocukları tahrik edip bana küfür ettirdiniz, kızlarıma küfür ettiniz. Ulan sahte olduğunu herkesin bildiği raporu yayınlayıp ‘eşcinsellikten askere gitmemiş’ dediniz. Ulan bedelli raporum orada. Çakmasınız oğlum siz, çakma. Ulan ben solcu babanın elinde büyüdüm. Annem cami hocasının kızı, radikal sünni, babam öyle değil. Ulan ben böyle bir evde büyüdüm. Babam orjinal solcuydu, ama çok okuyordu. Ben çocukken sol kitapların içinde büyüdüm. Solcuların roman serisi olan Pardayanlar var, ben onu okuduğumda 12 yaşındaydım” dedi.

İlgili haberler:

Exit mobile version