A3 Haber

Süleyman Soylu, Sedat Peker’in ‘akrabam’ diye bahsettiği Fazlıoğlu’nun nikah şahidi çıktı

Süleyman Soylu, Sedat Peker’in ‘akrabam’ diye bahsettiği Fazlıoğlu’nun nikah şahidi çıktı

Süleyman Soylu, Sedat Peker’in ‘akrabam’ diye bahsettiği Fazlıoğlu’nun nikah şahidi çıktı
Mayıs 13
21:40 2021

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu dönem olan 3 Nisan 2016 tarihinde organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ‘akrabam’ diye bahsettiği Reşat Fazlıoğlu’nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu’nun Gaziosmanpaşa’da kıyılan nikâhının şahitliğini yaptığı iddia edildi.

Sedat Peker yayımladığı videolarla gündemdeki yerini koruyor. Son videosunda özellikle Süleyman Soylu hakkında oldukça ciddi iddialarda bulunan Peker, uzun bir süre Soylu’yla iletişim halinde olduğunu ve koruma polisinin de Soylu tarafından tahsis edildiğini söyledi.

Peker’in en çarpıcı iddialarından birisi de, Soylu’nun, Peker’in akrabası Reşat Akif Fazlıoğlu’na “Ben İstanbul’a karışamıyorum” dediği üzerineydi. Peker sadece bununla da kalmayıp Raşat Akif Fazlıoğlu ve Süleyman Soylu’nun telefon sinyallerinin incelenmesini ve böylelikle gerçeğin ortaya çıkacağını söyledi. Soylu ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada Sedat Peker için çok sert ifadeler kullanarak, iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Süleyman Soylu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu 3 Nisan 2016 tarihinde Reşat Akif Fazlıoğlu’nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu’nun Gaziosmanpaşa’da kıyılan nikahının şahitliğini yaptığı yerel medyada yayımlanan bir haber sayesinde öğrenildi.

Peker’in yayımladığı videoda, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın intihar etmeden önce bir gözaltı vakası yaşandığını, gözaltına alınan kişinin de Gaziosmanpaşalı olduğunu söylemişti.

Kapak fotoğrafı Soylu ile

Fazlıoğlu’nun Facebook hesabındaki kapak fotoğrafının nikah töreninden Süleyman Soylu ile yan yana olduğu bir kare olması dikkat çekti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER