A3 Haber

Devletin zirvesi, Hadi Özışık’ın düğününde tam kadro

Devletin zirvesi, Hadi Özışık’ın düğününde tam kadro

Devletin zirvesi, Hadi Özışık’ın düğününde tam kadro
Mayıs 19
11:07 2021

Sedat Peker’in görüntülü görüşmelerini yayınlamasıyla gündeme gelen Hadi Özışık’ın oğlunun düğünü yeniden gündeme geldi. Düğüne Süleyman Soylu dahil devletin zirvesi tam kadro katılmıştı.

Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kendisi arasında arabuluculuk yaptığını iddia ettiği Hadi Özışık’la görüntülü görüşmesini yayınlaması sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Süleyman Soylu’nun ‘kumpasçı’ dediği ve suç duyurusunda bulunacağını açıkladığı Hadi Özışık’ın oğlu Rıdvan Özışık ile Büşra Durmuş’un düğün görüntüleri de yeniden gündeme geldi.

30 Eylül 2019’daki düğünde çiftin nikah şahitliklerini yapan isimler şöyleydi: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya.

İçişleri Bakanı Soylu dün yaptığı konuşmada İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık hakkında şöyle demişti: “Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım. PKK ile terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim.” (DUVAR)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER