A3 Haber

AA muhabirinden bakanları şaşkına çeviren soru: Çocuğumun yüzüne bakamıyorum, sizin çocuğunuz yok mu?

AA muhabirinden bakanları şaşkına çeviren soru: Çocuğumun yüzüne bakamıyorum, sizin çocuğunuz yok mu?

AA muhabirinden bakanları şaşkına çeviren soru: Çocuğumun yüzüne bakamıyorum, sizin çocuğunuz yok mu?
Mayıs 21
19:35 2021

Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye sorduğu soru iki bakanı şoke etti. AA muhabiri, “19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük? Üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?” dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan açıklamaları, gündemdeki yerini koruyor. AA muhabiri Musab Turan’ın bu konuyla ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü’nde düzenlenen basın toplantısında yönelttiği soru, iki bakanı şaşırttı.

“Üç buçuk yaşındaki oğlumun yüzüne bakarken utanıyorum”

AA muhabiri şunları söyledi:

* Sayın bakanım. Anadolu Ajansı Musab Turan. Efendim son günlerde gündemi meşgul eden konular var. Burada narko bürokrasi ile ilgili iddialar ülkemizi uluslararası arenada zora soktu mu? Hükümetin buna ilişkin bir planı var mı?

* Ve de 19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan AK Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük?

* Buna ilişkin çarşıda, pazarda, metrobüste çocuklar herkes bunu konuşuyor ama sayın bakanlarımız buna ilişkin tek kelime etmiyor.

* Sayın Pakdemirli bakanımıza sorum da sayın Soylu kabine toplantısında buna ilişkin bir açıklama yaptı mı, savunma yaptı mı? Savunması sizleri tatmin etti mi?

* Sayın bakanım, üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?

 

Bakandan yanıt

Bakan Varank ise muhabire şu yanıtı verdi:

* 3.5 yaşındaki bir çocuğun bu kadar siyasi konularda ilişkili olabilmesi…

* Sen şov yapmak istemişsin, ben sana cevabını vereyim.

* AK Parti iktidarının en önemli özelliği, Türkiye’de her türlü illegal yapıyla, her türlü çeteyle mücadele ederek 19 yılda iktidarını sağlamlaştırmasıdır.

* Bizim illegaliteyle herhangi bir kanunsuz yapıyla bir ilişkimiz olması mümkün değildir.

* Dolayısıyla birtakım gayri ciddi insanların, yasal olmayan işlere bulaştığı kamuoyunda herkes tarafından bilinen insanların açıklamalarını dikkate alıp, eğer Türkiye Cumhuriyeti devletinin bakanlarının resmi açıklamalarını dikkate almıyorsanız bence orada bir problem var demektir.

* Biz gerekle terör mücadelede, gerek illegal yapılarla mücadelede başarılı bir hükümetiz

Anadolu Ajansı Muhabiri Musab Turan kimdir?

Musab Turab Turan 1989 yılında dünyaya gelmiştir. Yaklaşık 10 yıldır Anadolu Ajansı’nda ekonomi muhabirliği yapmaktadır. Bunun yanın sıra teknoloji ve inovasyon alanlarında youtube ve benzeri platformlarda içerik üretmektedir. Ekonomi dünyasının en tanınır muhabirlerindendir.

Bugüne kadar birçok yabancı kaynakta makaleleri yayımlanmıştır. Kendisinin paylaştığı videoda da anladığımız üzere evlidir ve 3.5 yaşında bir çocuğu bulunmaktadır. Fütürizmle ilgilendiği bilinmektedir. Ayrıca inovasyon isminde bir kitabı da bulunmaktadır.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER