A3 Haber

Güldal Mumcu: Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın

Güldal Mumcu: Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın

Güldal Mumcu: Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın
Mayıs 23
14:56 2021

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı 7. videoda Uğur Mumcu suikastına ilişkin iddialarının ardından Uğur Mumcu’nun eşi Güldal Mumcu bir paylaşımda bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı yedinci videoda Uğur Mumcu suikastına ilişkin iddialarının ardından Uğur Mumcu’nun eşi Güldal Mumcu bir paylaşımda bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayımladığı yedinci videoda Uğur Mumcu suikastına ilişkin iddialarda bulunmuş, “Görüşüne katılırsınız katılmazsınız bence şehittir. Namuslu adamdı, şerefli adamdı. Her şeyden önce dürüst adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde terör tarlaları olur, uyuşturucu satışları olur ve silah ticareti. Uğur Mumcu şehit ediliyor olay yerine ilk gelen kim? Saldırıdan sonra olay yerine ilk giden Mehmet Ağar’dır” dedi.

Bu açıklamaların ardından Uğur Mumcu’nun eşi Güldal Mumcu’dan bir paylaşım geldi.  Güldal Mumcu, Twitter hesabından şunları kaydett:

“Senelerdir Uğur Mumcu cinayetinin aydınlatılması için kim ne biliyorsa anlatsın, işin ucu kime dokunuyorsa dokunsun dedik. Bu görüşümüzü korumaya devam ediyoruz. Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın.”

İlgili Haberler

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER