A3 Haber

Sedat Peker’den yeni video: Kokainin yeni rotası için Venezuela’ya Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım gitti

Sedat Peker’den yeni video: Kokainin yeni rotası için Venezuela’ya Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım gitti

Sedat Peker’den yeni video: Kokainin yeni rotası için Venezuela’ya Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım gitti
Mayıs 23
08:59 2021

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, devlet-mafya-siyaset ilişkilerini deşifre ettiği videoların yedincisini yayınladı.

Sedat Peker, haftalardır YouTube kanalından yayınladığı ve toplamda 30 milyonu aşkın izlenmeye ulaşan videolarının yedincisini yayınladı. “Hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar” başlıklı videoda Peker, evine yapılan polis baskını sırasında yaşananlara ilişkin “Karısının iç çamaşırının arkasına saklanıyor” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında zehir zemberek ifadeler kullandı.

“Çok çok çok ciddi konular bölümüne giriş yapmaya başlayacağız” diyen Peker, Soylu için, “Süslü Süleyman çok çok, çok ayıp etti. Yüzündeki boyalar düşünce gerçek hali nasıl ortaya çıktı” dedi.

Yer değiştirdi

Türkiye’de kalabalık misafirlerinin geldiğini, bu yüzden birçok masanın bulunduğu salonda konuştuğunu kaydeden Peker, “Aslında ben düşkün Abdülkadir’le süslü Sülüyü bekliyordum ama onlar gelmediler. Her zaman olduğu gibi yüce devletimizi işin içine karıştırdılar. O yüzden bir yer değişikliği yaptık. Belki önümüzdeki günlerde bir yer değişikliği daha yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Peker’in videosunda üzerinde büyük harflerle “İRAN” yazılı bir tahta bulunması dikkat çekti. Şimdiye kadarki videolarını beyaz gömlek-yelekle çeken Peker, yedinci videoda bu kez siyah gömlek giydi.

Kendisinin milletvekili olmak ya da parti kurmak istediği yönünde iddialar olduğunu belirten Peker, “Yaşadığım sürece ne bir partiden milletvekili olacağım, ne bir parti kuracağım, ne bir spor kulübü başkanı olacağım, ne de bir vakıf başkanı olacağım” dedi.

“Parti kurma düşüncem yok”

Parti kurma ya da milletvekili olma gibi düşüncesi olmadığını kaydeden Peker, “Şunu söylüyorum benim düşüncelerime, fikirlerime değer verenlere, vatan delilerine, vatanın fedailerine: Eğer kim size çıkıp buraya yağmayalım derse inanın o haindir. Bir gün ben size bu şekilde dersem, sokağa çıkın yağmalayın, bilin ki benim ufak kızımın başına silah dayamışlardır” şeklinde konuştu.

“Darbeye zemin hazırlıyor” iddiası: Ben desem bile çıkmayın

Darbeye zemin hazırlamakla da suçlandığını belirten Sedat Peker, bu iddiaya da şöyle cevap verdi:

“Darbe için zemin hazırlıyormuşuz, ben bunu ondan yapıyormuşum. Namus sahibi olan herkes, eğer bir gün darbe olursa, buna kalkışanlar olursa, evine çocuğuna bakmak zorunda olanlar hariç, bütün herkes ama bütün herkes sokağa çıkmayla, darbeye direnmeyle mükelleftir. Eğer bir gün darbe olursa, ben size dersem kardeşlerim sokağa çıkın darbeye destek verin, anlayın ki ufak kızımın kafasına silah dayadılar, ben o yüzden dolayı bunu diyorum. Ben desem bile çıkmayın kardeşlerim. Namuslu adam ülkesine yapılan darbeye karşı durur.”

Soylu’nun “Gülenciler” iddialarına yanıt: Çapsız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Sedat Peker’in Gülen cemaati tarafından ‘kullanıldığı’, onlarla ortak hareket ettiği yönündeki şemasını ve iddiasını hatırlatan Peker, “Bir de en komiği, ben Fethullahçılarla, bir şema yapmış, o şemaya geleceğim anlattıklarına cevap vereceğim de, rezillik, garson bir şey döküyormuş. Vallahi seyretmedim. Ben bunun çapını biliyorum, çapını bildiğim için seyretmedim. Başlıkları bana getirin arkadaşlar dedim. Çapsız” şeklinde konuştu.

“Sizin elinizde cennetin anahtarı olsa ben o cennete girmem”

“Kardeşlerim fethullahçılarla ilgili düşüncelerimi burada anlatmak istiyorum” diyen Peker, şunları anlattı:

“Eğer ki bana fethullahçılar cennettin anahtarını getirirlerse ben onlara derim ki ‘ben 80’lerde sizin masumiyetinizi görüp ya bunlar iyi insanlar’ diyenlerdenim. Yani tüm ülke gibi. Ama ben sizin içinizdeki canavarı gördüm, ölüsü bence şehit, Kuddusi Okkır memleketine gidecek ambulans parası yoktu, o zaman ambulanslardan para alıyorlardı. O insanı Ergenekonun finansörü diye aylarca temiz toplum temiz toplum yaygara yapıp. Ölüsünü evine götürecek parası olmayan adamı Ergenekon örgütünün finansörü diye tüm ülkeye inandırdılar.

Diyorlar, seni cenazeye onlar değil, şunlar göndermedi, hakka girdin. Lan bırak. Ben sizin tedrisatınızdan geçtim, hem de nasıl geçtim. Siz yapmadınız mı asker, general adamın evinde aram yapıyorsunuz, çocuk pornosu çıktı diye gazetelere verdiniz. Ya o adam hala yanına bir ufak çocuk gelse sevmeye çekinir, acaba millet yanlış mı anlar diye. Ve adamın evine siz koydunuz.

Ali Tatar, en son herkes uyansın diye kafasına sıktı, kendini öldürdü, bunlar gazetelerde ne yazdılar biliyor musunuz, ‘hesap vermeden nereye gidiyorsun’. Vallahi sizin elinizde cennetin anahtarı olsa ben o cennete girmem. Siz kanser hastası Muzaffer abiyi inim inim inletiniz. Adam kanser oldu öldü, şehit oldu. Ali Tatar da şehittir”

AA muhabirine övgü: Adamın canı yanmış

“Sülü ne oldu? İnternette senin Fethullah Gülen ile ilgili yazıların çıkıyor, röportaj yapılmış. Danışmanlarının devamlı Fethullah Gülen övgüleri çıkıyor” diyen Peker, Süleyman Soylu ile ilgili soru soran AA muhabirinin işten atılmasını da değerlendirdi:

“En komiği ne biliyor muşunu. Bir Anadolu Ajansı muhabiri, ismini bilmiyorum, genç bir arkadaş. Süleyman Soylu ile ilgili bir soru sordu. ‘Adamın abisi fetöcüymüş’ dediler.  Bunlar kamikaze gibiymiş, bekler bekler birden vururmuş. Senin elinde devletin imkanları yok muydu, bilmiyor muydun onun abisinin ‘Fetöcü olduğunu. Onun abisi fetöcü ise orda bu sorularla muhatap olan bakanın abisi de fötücü. Her abisi fetöcü olan da fetöcüyse bakan devletin sırlarının olduğu toplantıyı dinliyor. Yaptığınız savunmanın yanlışlığını anlatıyorum. Ciğeri yanmış adam söylüyor. Devletin ruhunu yok ettiniz. Namusunu lekelediniz zaten de ruhunu da lekelediniz.” diye konuştu.

Devletin aklı ve namusunun olduğunu ifade eden Peker, konuşmasına şöyle devam etti:

“Devlet dün çadırdaydı, yarın da uzay mekiği gibi yerlerde olacak. Devlet bir ruhtur. Kutsal olan da devletin ruhudur. Devletin ruhu nedir? Binlerce sene yapılan savaşların, uğranılan ihanetlerin, yapılan entrikaların, acıların, hüzünlerin, mutlulukların, başarıların ve başarısızlıkların tecrübesinden oluşan damıtılarak bugüne kadar gelmiş olan bilgi birikimi devletin aklı ve ruhudur. Hep onun için diyorum. Devletin iki şeyi vardır: Bir namusu, bir de aklı. Devletin aklı nedir bilir misiniz? 16-17 yaşında bir emniyet amiri tanıdığımız vardı. Bir polis memuru biraz hileli bir iş yapmış, o adama söz vermiş. O emniyet amiri hileli işi bildiği halde adamın işini o şekilde halledilmesine izin verdi. Sonra o polisi sürgüne yolladı, hakkında dava açtı. Dedim ki neden böyle yaptın? Dedi ki ‘o polis devleti temsil ediyor. Devletin sözü yere düşmez dedi. Devletin sözü yere düşmemeli, devletin namusu budur’ dedi. Devletin namusunu biz büyüklerimden öğrendik.”

“Parça parça değil avuç içi avuç içi kadar koparacağım”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “seni rezil rüsva edeceğim” diyen Peker, “Durmadan yalan, durmadan yalan. Şimdi televizyona çıkmışsın, şimdi seni rezil rüsva edeceğim seni. Devletin bakanına inan en fazla yüzde 9 çıkıyor. Yüzde 91 onun suç örgütü dediği insana inanıyor. Oradaki oturuşu, suçüstü yakalanmış bir insan ezikliği halı var. Gördüm resmini. Gazetecilere de atar yapmışsın ya içeri girerken. Uyuşturucu satıcıyla bir resim koymuşun, bu uyuşturucu yolu diyorsun. Ben sana sizin kurduğunuz uyuşturucu yolunu anlatacağım. Çok konuşacağım. Parça parça değil avuç içi avuç içi kadar koparacağım. Adam uyuşturucu satısı mı onu da bilmiyorum” dedi.

“‘Sevimsiz suratınla okey adam toplayamazsın”

Bakan Soylu’nun TRT yayında kendisinin bir uyuşturucu satıcısı olduğu kişiyle fotoğrafını gösterdiğini ifade eden Peker, şöyle devam etti:

“Uyuşturucu satısıyla niye cezaevinde değil. Diyelim ki adam uyuşturucu satıcısı. Senin başında olduğun kriminal suçlar, istihbarat şu sistemle çalışır. Bir adamla resmi var. O insanlar resim çektirmenin haricinde yan yana gelmişler mi? Bu sinayallerle hemen öğrenilir. Bunlar birbirlerini karşılıklı aramışlar mı? HTS kayıtlarından çıkar. Ben adamla hayatımda yan yana gelmemişim. Adamın tipini bile bilmiyorum. Bu konuda muhatabım sen değilsin,  sayın cumhurbaşkanı ve ana muhalefet parti lideri ve diğerleri. Parti ve basın desteğiyle siz bu kadar insan topluyorsunuz. Ben bir satırlık yazıyla sizin topladığını kalabalığı topluyorum. Seni değil cumhurbaşkanını kast ediyorum. Sen mahallede okey masası kuracak adam toplayamazsın o sevimsiz suratınla”

“Sen nankörsün”

Türkiye’de en çok resmi olan insan olduğun söyleyen Peker, “Bazıları resim siliyorlarmış. Yüce Allah ne diyor: ‘Ey insanoğlu se ne kadar da nankörsün’ Sen zaten nankörsün o ayrı. Eski dostlarımızın içinde de varmış. Ben demiyorum yüce Allah diyor. Allah doğruyu söyledi. Allah yalanlardan münezzehtir. Yarım saat uyuşturucu konusunu anlatmış. Benim hayatım uyuşturucu satanlar mücadeleyle geçti” diye konuştu.

Sakın böyle bir hataya düşme

Yayınladığı yedinci videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik sert sözlerini sürdüren Sedat Peker, “Köpek tasmasıyla gezeceksin” dedi.

Peker, “Reşat baba” dediği bir akrabasına Soylu tarafından baskı yapıldığını belirterek, “Bir de bak bizim akrabaya baskı yapıyorsun açıklama yapsın diye. Akraba makraba ayırmadım, herkes kayıt altında. Reşat baba, severim sayarım, Allah’a yemin olsun öyle bir şeyler, mırmır ediyormuşsun paran çok, pulun çok işin iyi sakın böyle bir hataya düşme” dedi.

 “Devletin bakanısın, niye Facetime ile konuşuyorsun gazetecilerle? Niye Whatsapp’tan”

Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlere yapılan operasyona da değinen Peker, “Bir de gazetecilere operasyon yaptırmışsın. Komikliğe bak. Gazetecilerle senin niye telefon trafiklerini, HTS kayıtlarını açıklamıyorsun. Neden? Kaç kere konuşuyorsun? Devletin bakanısın, niye facetimela konuşuyorsun gazetecilerle? Niye WhatsApp’tan? Niye müdürünün telefonundan? Reşat babayla onla bunla” şeklinde konuştu.

Peker, Soylu’yla ilgili sözlerine devam ederek, şöyle konuştu:

  • Sana sözüm olsun, bugüne kadar üzdüğün çocuklarım ve eşim dahil, üzdüğün bütün çocuklar ve onların anneleri için, devletin o şerefli makamından ayrıldığında bir gün gene yüzleşeceğiz, bu dünya böyle sürmez. Senin boynuna köpek tasması takıp seni sokaklarda gezdireceğim. Köpek tasmasıyla gezeceksin.
  • Almanya’ya gitsem diyecekler “Can Dündar orda, bu da onlarla anlaştı”, Amerika’ya gitsem FETÖ’yle anlaştı, ulan zaten İsrail’e gitsem “bak gördün mü onu yahudiler destekliyor”, Yunanistan’a gitsek “tarihi düşmana gitti”. Lan gidecek ülke mi var nereye gideyim?
  •  Bu işin sonunda ne olacak diyorlar. Ben bu işin sonunda öyle bir hikaye yazacağım ki bu dünyada kimse ufak kız çocuklarını ve annelerini üzmeyecek.
  • Erkan Yıldırım, Halil Falyalı’nın otelinde veya casinosunda misafiriydi. Mehmet Ağar bu senkronizenin ortasında. Erkan Yıldırım’ın Süleyman Soylu ile çevresinde bu konularla ilgili dostluğuna bakın.
  • Kokain önceden Kolombiya üzerinden geliyordu. Geçen seni haziran ayında 4 ton 900 kilo yakalandı. Sonra yeni güzergah çalışması yapıldı. Çünkü Amerika Uyuşturucuyla Mücadele, çok güçlü orada, sürekli üstlerinde. 800 kilometre Venezüella’yla sınırları var. Oraya geçirmek kolay çünkü Amerika’nın kontrolü yok. Suriye Lazkiye de Amerika kontrolünde değil. Bu mal yakalandıktan sonra yeni bir güzergah kurmak için Venezüella’ya kim gitti?
  • Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında ve Şubat ayında gidip 4 gün kaldı.
  • Hep böyle yapıyorlar, vatanseverlik ile milleti coşturuyorlar herkesi birbirine sokuyorlar. Şimdi diyecekler niye anlatmadın? Lan neyi anlatayım siz gördüğünüz her şeyi anlatıyor musunuz?
  • Mehmet Ağar, tüm uyuşturucu işi yapanlar bunun arkadaşı. Kürt iş adamları diyorlar ya… Hayır uyuşturucu işi yapıyorlardı hepsi. Hepsinden para aldı ve tüm işlerini hallediyordu.
  • Uğur Mumcu bence şehittir. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde uyuşturucu tarlaları olur ve silah ticareti. Şehit olduğunda yanına ilk gelen kim? Mehmet Ağar. Katil hep ilk gelir.
  • Beni bunları açıklamak zorunda bırakma eğer açıklarsam devlet uluslararası hukuk önünde suçlu duruma düşer bu yüzden uluslararası hukuku okuyorum ki devlete sıkıntı çıkartmayayım…

Gelişmeleri aktaracağız…

İlgili Haberler

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER