A3 Haber

Üniversite öğrencisi moto kurye yaşamını yitirdi

Üniversite öğrencisi moto kurye yaşamını yitirdi

Üniversite öğrencisi moto kurye yaşamını yitirdi
Mayıs 26
08:02 2021

İzmir Bornova’da ailesine destek olmak için moto kuryelik yapan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Abdullah Barış Çay, direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırıma çarptı. Yola savrulan Çay olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza saat 01.00 sıralarında Kazımdirik Mahallesi 364 Sokak’ta meydana geldi. Bir çiğköftecide moto kuryelik yaptığı öğrenilen Abdullah Barış Çay, sipariş götürmek için kullandığı 35 APE 503 plakalı motosikleti ile yola çıktı. Çay, motosiklet ile seyir halinde olduğu sırada, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrulan Çay, metrelerce sürüklendi.

Çay’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlendi. Çay’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurum morguna kaldırıldı. Çay’ın hayatını kaybettiğini duyarak olay yerine gelen yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

ÇOMÜ öğrencisiydi, ailesine destek için çalışıyordu

Öte yandan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) okuduğu öğrenilen Abdullah Barış Çay’ın, ailesine destek olmak için moto kuryelik yaptığı öğrenildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER