A3 Haber

Şiddete uğrayan kadını kurtarmak isterken bıçaklanarak öldürüldü

Şiddete uğrayan kadını kurtarmak isterken bıçaklanarak öldürüldü

Şiddete uğrayan kadını kurtarmak isterken bıçaklanarak öldürüldü
Mayıs 27
15:57 2021

Konya’da iki erkeğin taciz ve şiddetine maruz kalan kadını kurtarmak isteyen iki arkadaş, bıçaklandı. Saldırıda boks antrenörü Orhan Çumralıgil aldığı üç bıçak darbesiyle hayatını kaybederken, arkadaşı Dündar Kömürcü karnından yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren Fatih Özçiftçi ile olaya karışan Yaşar Karadeniz tutuklandı.

Konya’da Orhan Çumralıgil (35) ile arkadaşı Dündar Kömürcü (42), önceki akşam arkadaşlarının evine misafirliğe gitti. İddiaya göre Aynı apartmanda oturan Fatih Özçiftçi (28) ile Yaşar Karadeniz (29), evlerine gelen komşuları A.B. kadını bir süre sonra tacize kalkıştı. A.B.’nin tepki gösterip, direnmesi üzerine Özçiftçi ve Karadeniz, kadını dövmeye başladı.

Saldırganların elinden kurtulan A.B., apartmanın koridoruna çıkıp, çığlıklar attı. Özçiftçi ve Karadeniz de peşinden gelip, kadını koridorda da dövmeye devam etti Misafirliğe geldikleri arkadaşlarının evlerinde oturan Orhan Çumralıgil ve Dündar Kömürcü de, gelen çığlık sesleri üzerine koridora çıkarak olaya müdahale etti.

Birkaç kez duran kalbi yeniden çalıştırılan Orhan Çumralıgil, kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Karnından bıçaklanan arkadaşı Dündar Kömürcü de hastanede tedavi altına alındı.

Boyun ve göğüs bölgesinde darp izine rastlanan A.B., adlı kadının ilk ifadesinde birlikte evlerine gittiği komşuları Fatih Özçiftçi ve Yaşar Karadeniz’in, bir süre sonra kendisine tacizde bulunmak istediklerini söyledi. Kadın, tepki gösterip, evden ayrılmak istemesi üzerine iki erkeğin kendisini dövdüğünü, ellerinden kaçıp koridorda da saldırmaları nedeniyle yardım çığlıkları attığını söyledi.

Hayatını kaybeden Orhan Çumralıgil, Konya Şehir Hastanesi’nde yapılan otopsisinin ardından dün akşam saatlerinde Musalla Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Fatih Özçiftçi ile Yaşar Karadeniz ise ‘kasten öldürme ve yaralama’ suçlarından tutuklandı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER