A3 Haber

“Pelikan’ın lideri” Süheyb Öğüt’ün babası Fethullahçılara ait kanalda kalp krizi geçirerek ölmüş

“Pelikan’ın lideri” Süheyb Öğüt’ün babası Fethullahçılara ait kanalda kalp krizi geçirerek ölmüş

“Pelikan’ın lideri” Süheyb Öğüt’ün babası Fethullahçılara ait kanalda kalp krizi geçirerek ölmüş
Haziran 05
20:52 2021

Sedat Peker‘in Erdoğan’ın yeğeni ile evli olan Serdar Ekşioğlu ile telefon görüşmesini yayımlamasının ardından gözler “Pelikan” cephesine çevrildi. Pelikan’ın başında olduğu ileri sürülen Süheyb Öğüt’ün babası Salim Ögüt, Fethullah Gülen cemaatina ait Mehtap TV’de kalp krizi geçirerek öldüğü ortaya çıktı.

A3Haber Merkezi| Organize suç örgütü lideri Sedat Peker bugün Erdoğan’ın yeğeninin eşi ve Lazoil Petrol Dağıtım Şirketi’nin sahibi Serdar Ekşioğlu ile yaptığı görüşmeyi yayımladı. Görüşmede, Ekşioğlu, Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan’ın eşi Süheyb Öğüt‘ü kastederek, “Reisim Pelikan’a girme. Hilal’ın kocası, pelikanın başı o zaten, Süheyb’i ben aradım. ‘Abi ben burada değilim, geleyim mutlaka görüşelim’ dedi” ifadelerini kullandı.

Peker’in bu videoyu yayımlamasının ardından sosyal medyada “Pelikan” çetesine ilişkin birçok kullanıcı tweetler atarken Öğüt ailesiyle ilgili bir gelişme daha ortaya çıktı.

Pelikan’ın başında olduğu ileri sürülen Süheyb Öğüt’ün babası Salim Öğüt, Fethullah Gülen cemaatine ait Mehtap TV’de canlı yayında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Salim Öğüt aynı zamanda Selman Öğüt’ün babası ve Hilal Kaplan’ın da kayınpederi.

Salim Öğüt, 1 Kasım 2010 tarihinde Fethullah Gülen cemaatinin yayın organı Mehtap TV’de yayınlanan “Günışığı” programına konuk olmuş ve canlı yayında kalp krizi geçirmişti. Geçirdiği kalp krizi sonrasında uzun süre yoğun bakımda kalan Salim Öğüt, 2012 yılında yaşamını yitirmişti.

Fethullah Gülen’e yakınlığı ile bilinen Salim Öğüt’ün hayatını kaybetmesinin ardından, Fethullah Gülen de taziye mesajı yayınlamış ve şöyle demişti:

“İlmi ve faziletiyle ilahiyat camiasının mümtaz simaları arasında yer alan, hem ilahiyat fakültesinde uzun yıllar hizmet eden hem de gönül dili ve hizmet heyecanı ile halkı tenvir için koşturan Prof. Dr. Salim Öğüt Beyefendi’nin, Mehtap TV’de bir irşad programında kalp krizi geçirmesi sonrası uzun bir nekahet dönemini atlatamayarak Hakk’a yürüdüğünü üzüntüyle öğrendim. Kendilerine Mevlâ-yı Müteal’den rahmet niyaz eder; başta ailesi olmak üzere talebe, dost ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim. M. Fethullah Gülen”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER