A3 Haber

Peker’den Ağar’a: Yoksa mazot kaçakçılığı dosyasını açarım

Peker’den Ağar’a: Yoksa mazot kaçakçılığı dosyasını açarım

Peker’den Ağar’a: Yoksa mazot kaçakçılığı dosyasını açarım
Haziran 07
18:52 2021

Sedat Peker, Mübariz Mansimov’u tehdit ederek Yalıkavak Marina’yı aldığını iddia ettiği Mehmet Ağar’a çağrıda bulunarak, “Yoksa o benzin istasyonunda yaptırdığın mazot kaçakçılığının dosyasını açacağım” dedi.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın iş insanı Mübariz Mansimov’u tehdit ederek Yalıkavak Marina’yı aldığını iddia eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Twitter’dan yaptığı paylaşımda hedefinde yine Ağar vardı.

“Marina yönetiminden ayrılmakla bu işler olmaz”

Peker, Ağar’a seslendiği tweetinde, “Derin Mehmet, marinanın yönetiminden ayrılmakla bu işler olmaz” diyerek, Ağar’ın benzin istasyonunda yaptırdığını iddia ettiği mazot kaçakçılığının dosyasını açacağını söyledi.

Peker, paylaşımında şunları ifade etti:

  • Derin mehmet, marinanın yönetiminden ayrılmakla bu işler olmaz. Senin ve oğlunun üstüne olan, Mübariz’den gasp ettiğin, marinanın içinde olan mak petrolü de Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacaksın. Yoksa o benzin istasyonunda yaptırdığın mazot kaçakçılığının dosyasını açacağım.
  • Kıymetli dostlarım, dünyanın neresinde bir benzin istasyonunun beş bin tonluk gemilerin yanaşabileceği iki tane iskelesi olur? derin mehmet ve ekibi buradan mazot kaçakçılığı yapıyor, herkesin gözünün önünde. Muğla emniyet müdürü suat da seyrediyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER