Site icon A3 Haber

Soylu’nun kurucusu olduğu Engin Sigorta’dan açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kurucusu olduğu Engin Sigorta tarafından yapılan açıklamada “Atılan ve atılacak olan bu tür iftiralara karşı acentemiz, gerekli açıklamaları kamuoyu ile paylaşacak ve suç duyurularında bulunup yasal haklarını kullanacaktır” denildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kurucusu olduğu Engin Sigorta tarafından yapılan açıklamada, ‘bazı büyük holdinglerle ve Türk Hava Yolları (THY) ile iş yapıldığı’ iddiasına tepki gösterildi.

“Cevaplarımızı, Türkiye’deki 15 bin 800 sigorta acentesi içinde orta ölçekli bir acente olarak bu iddiaların hem gerçek dışı, hem de mesleki kurallar açısından tutarsız ve mesnetsiz olduğunu ifade eden bir açıklamayı kamuoyu ile paylaşmıştık” hatırlatması yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Engin Sigorta’nın paylaştığı tablo:

Şirketin açıklamasında söz konusu iddiaların, paylaşılan tablodan açıkça anlaşılacağı gibi gerçek dışı olduğu ifade edildi. “Hali hazırda ülkemizde dolar kuru 8.6 seviyesinde olup, 2020 geliri, bugünkü kur üzerinden hesaplanırsa 683 bin 651 dolar olduğu görülmektedir” denen açıklamada şunlar kaydedildi:

“Atılan ve atılacak olan bu tür iftiralara karşı..”

Exit mobile version