A3 Haber

“Nuriş Kardeşler” çetesine operasyon: Çok sayıda gözaltı var

“Nuriş Kardeşler” çetesine operasyon: Çok sayıda gözaltı var

“Nuriş Kardeşler” çetesine operasyon: Çok sayıda gözaltı var
Haziran 11
08:38 2021

Kamuoyunda “Karagümrük Çetesi”, “Nuriş Kardeşler” ya da “Ergin Kardeşler” olarak bilinen suç örgütüne İstanbul merkezli dört ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kamuoyunda Karagümrük Çetesi, Nuriş Kardeşler ya da Ergin Kardeşler olarak bilinen, liderliğini cezaevinde bulunan Nuri Ergin’in yaptığı suç örgütüne İstanbul merkezli dört ilde operasyon düzenledi. Nuri Ergin’in de aralarında bulunduğu 27 kişi hakkında yakalama kararının çıkarılmasının ardından daha önce yapılan teknik ve fiziki takip ile belirlenen 53 adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Polisin baskın yaptığı adreslerden biri de, Bahçelievler Siyavuspaşa Mahallesi Esenler Sokak’ta bulunan beş katlı bir binanın giriş katındaki daire oldu. Sokağa gelen polis ekipleri çevre güvenliği aldıktan sonra daireye girdi. Baskında bir kişi gözaltına alınırken, evde arama yapıldı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER