A3 Haber

2 yaşındaki kızını pencereden atan anne: Cinler söyledi, atmazsam cehenneme gidecekti

2 yaşındaki kızını pencereden atan anne: Cinler söyledi, atmazsam cehenneme gidecekti

2 yaşındaki kızını pencereden atan anne: Cinler söyledi, atmazsam cehenneme gidecekti
Haziran 17
11:09 2021

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Ahmet Dumanlıoğlu’dan boşanma aşamasında olan 31 yaşındaki Ümmühan Dumanlıoğlu, 2 yaşındaki kızı Ayşegül’ü evin penceresinden atarak öldürdü. Gözaltına alınan Dumanlıoğlu, “Cinler kızımı aşağı atmamı istedi. Atmazsam kızımın cehenneme gideceğine söylediler” dedi.

Çorlu’da yaşayan Ümmühan Dumanlıoğlu, geçimsizlik yaşadığı fabrika işçisi eşi Ahmet Dumanlıoğlu’nu bir buçuk yıl önce terk edip kızı Ayşegül’ü de yanına alarak, annesinin Nusratiye Mahallesindeki evine taşındı. Eşi ile boşanma aşamasında olan Ümmühan Dumanlıoğlu, 9 Haziran’da kızı Ayşegül’ü ikinci kattaki dairelerinin penceresinden attı. Ayşegül ağır yaralanırken, Dumanlıoğlu da sokakta yerde yatan kızının yanına gitti. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı Ayşegül, Çorlu Devlet Hastanesi’ne, buradan da Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan Ayşegül, doktorların tüm çabalarına rağmen 12 Haziran’da hayatını kaybetti.

“Cinler söyledi, attım”

Polisin gözaltına aldığı Ümmühan Dumanlıoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece kasten öldürmek suçundan tutuklandı. Dumanlıoğlu’nun, ifadesinde “Kızımla birlikte annemin evinde yaşıyoruz. Annem mutfağa girdiğinde ben oturma odasına kızımla geçtim. Bana cinler geldi ve kızımı aşağı atmamı söyledi. Atmazsam kızımın cehenneme gideceğine söylediler. Ben de kızımı alıp, cama geldim; kızımı camdan aşağı attım. Cinler söyledi. Ben sonra hemen aşağı koştum, kızımı alıp anneme getirdim. Hastaneye götürüldü” dediği öğrenildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER