A3 Haber

Açıklama geldi: Sedat Peker yeni video paylaşacak mı?

Açıklama geldi: Sedat Peker yeni video paylaşacak mı?

Açıklama geldi: Sedat Peker yeni video paylaşacak mı?
Haziran 19
20:45 2021

Organize suç örgütü lideri olarak aranan Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni video çekmemesiyle ilgili açıklama yaptı.

Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni video çekmemesiyle ilgili açıklama yaptı. Sedat Peker’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
  • “1-Kıymetli dostlarım, en üst derecede suikaste uğrayacağım yönünde bilgiler olduğu için video çekmem mümkün olmuyor. 15 gün sonra ikinci bir durum değerlendirmesi yapacağız. Eğer ki yine video yayınlamamın risk teşkil ettiği söylenirse başka bir ülkeye geçeceğim.
  • 2- Dostlarım,bulunduğum ülkenin güvenlik yetkililerine hiç değilse beni merak eden insanlar için 5 dakikalık, kısaca sağlığım yerinde, cezaevinde değilim, hayattayım diye bir video çekeyim dedim. Şu an bu konuyla alakalı haber bekliyorum. Cevap gelince böyle bir video yükleyeceğim
  • 3-süslü sülünün ve onun trol ekiplerinin bana karşı saygısızlık yaptıklarından cevap vermem lazım, yoksa akıl sağlığımı kaybederim dedim. Öyle ya, ben bir süslüye cevap vermezsem, bir de Deridun Başkanla makara yapmazsam psikolojim bozulur.
  • 4-Bazı kaşarlar (süslü sülümanın trol ekibi), Bu tweetleri Sedat Peker yazmıyor diye propaganda yapıyorlar. Müsaadenizle onlara sokak diliyle şunları söylemek isterim (bahçıvansınız biberiniz yok, dal………. haberiniz yok.)”

 

 

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER