A3 Haber

AKP ilçe binasına molotoflu saldırı

AKP ilçe binasına molotoflu saldırı

AKP ilçe binasına molotoflu saldırı
Haziran 19
00:24 2021

Diyarbakır’da AKP Hani ilçe binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotoflu saldırı yapıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde kimliği belirsiz bir şahıs AKP Hani ilçe binasının önüne gelerek elindeki molotof kokteyli ateşe vererek ilçe binasına doğru fırlattı.

Şahıs saldırı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçarken, o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yaşanan saldırıda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, olay sonrası ilçe genelinde operasyon başlatan polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

AKP MKYK Üyesi Alaattin Parlak da olayı sosyal medya hesabından paylaştı.

AKP’li isimlerden peş peşe açıklama

Saldırıya ilişkin açıklama yapan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Partimizin Diyarbakır Hani İlçe binasına yönelik saldırıyı lanetliyoruz. Her türlü provokasyonu yenecek güce sahibiz. Ak Parti dimdik ayaktadır. Ak Parti Diyarbakır teşkilatı dimdik ayaktadır. Ak Parti Hani ilçe teşkilatı dimdik ayaktadır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin birliği ve dirliği için çalışmaya devam edeceğiz. Provokasyonları yene yene bugünlere geldik. Aynı iradeyle geleceğe yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, saldırıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Diyarbakır Hani İlçe binamıza yönelik terör saldırısını ve arkasındaki şer odaklarını lanetliyorum. Aziz milletimizin birlik ve beraberliğini hiçbir sinsi oyun bozamayacaktır.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER