A3 Haber

Ekrem İmamoğlu’ndan bir sonraki İstanbul seçimi için oy tahmini

Ekrem İmamoğlu’ndan bir sonraki İstanbul seçimi için oy tahmini

Ekrem İmamoğlu’ndan bir sonraki İstanbul seçimi için oy tahmini
Haziran 21
15:09 2021

İBB Başkanı İmamoğlu, ‘KİPTAŞ Tuzla Meydan Evleri’ için düzenlenen kura çekiminde konuştu. İmamoğlu, bir sonraki yerel seçimlerle ilgili olarak oy oranı tahmininde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ’ın, geçtiğimiz 31 Mayıs’ta temelini attığı ‘KİPTAŞ Tuzla Meydan Evleri’ne başvuruda bulunan vatandaşlar için kura çekim töreni düzenlendi. Törene İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

İmamoğlu, programdaki konuşmasında, bir sonraki İstanbul seçimlerine de değindi:

  • “Bu anlayışla ve bu hararetle çalışmak zorundayız. İstanbul halkı, onun için bize yüzde 55’e yakın oy verdi. Bir dahaki seçimde İstanbul halkı, bize, en az yüzde 60’ın üstünde oy verecek. Biz, bu kadar yürekli bir çalışmanın içerisindeyiz. Hiç kimseyi siyasi görüşü ile ayırt etmeksizin; bugün aleyhimizde konuşan bazı kurumların temsilcileri dahi bize oy verebilecek. Hatta bazı siyasi kimliklerin evlatlarının, torunlarının bile bugünden oylarına talip olduğumu ve onların da bana oy vereceğini olan inancımı yineleyerek, bu bilinçle ve bu akılla bütün arkadaşlarımın çalışmasını; yürekli bir biçimde, kucaklayıcı bir biçimde çalışmasını diliyorum.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER