A3 Haber

Fethiye’de batan tur teknesinin kaptanı adli kontrolle serbest bırakıldı

Fethiye’de batan tur teknesinin kaptanı adli kontrolle serbest bırakıldı

Fethiye’de batan tur teknesinin kaptanı adli kontrolle serbest bırakıldı
Temmuz 04
19:41 2021

Fethiye’de, kıyıya 15 metre kala batan ve bir çocuğun öldüğü, iki kişinin yaralandığı tur teknesinin kaptanı Ramazan Zor, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, tur teknesinin kıyıya 15 metre kala batmasıyla bir çocuğun ölmesi, annesi ve ablasının yaralanmasının ardından, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan kaptan Ramazan Zor, adliyeye sevk edildi.

Ramazan Zor, mahkeme tarafından yurtdışına çıkış yasağı koyulup, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Ne olmuştu?

Dün sabah saatlerinde Kelebekler Vadisi, Akvaryum Koyu, Nikolas Adası, Soğuksu Kaynakları, Deve Plajı ve Mavi Mağara’ya tur düzenledikten sonra dönüşe geçen 14 metrelik tekne, Belcekız Plajı’na 15 metre kala arka kısmının kırılması sonucu battı. 35 kişi yüzerek kıyıya çıkarken, Fransa’dan tatil için Muğla’ya geldikleri öğrenilen ve olayda yaralanan Narin Yılmaz ile çocukları 4 yaşındaki Ravza Yılmaz  ve iki yaşındaki Yunus Emre Yılmaz  Fethiye’deki hastanelere kaldırıldı. Özel hastaneden Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Yunus Emre Yılmaz, tedaviye alındığı yoğun bakım ünitesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. (DHA)

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER