Site icon A3 Haber

Sedat Peker: Gazeteci Ali Tarakçı’ya saldırının azmettireni eski Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe’dir

Organize suç örgütü liderli Sedat Peker, Twitter hesabından eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na tuzak kurarak koltuğuna oturduğunu öne sürdüğü eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe hakkında yeni iddialarda bulundu.

Peker, Alatepe’nin belediye başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra, kendi işlerini yaptırdığı bir firmaya 2 bin dairelik projeye ruhsat verdiğini öne sürerken; gazeteci Ali Tarakçı’ya yapılan silahlı saldırıda azmettiren ismin Alatepe olduğunu iddia etti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, “Adem Örenci isimli şahsın ismini siz muhalif gazeteci Ali Tarakçı’nın silahlı yaralama olayından da biliyorsunuz. Ali Tarakçı’nın bilmediği ya da bilip de söylemediği şey şudur: Adem Örenci’nin azmettireni Ali Murat Alatepe isimli Esenyurt belediye başkanının olduğudur” dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan Peker, örgütüne yönelik operasyonların ardından video çekip paylaşmaya başlamıştı. Örgüt lideri, bir süredir Twitter’dan paylaşım yaparak iktidar hakkında yeni iddialar ortaya atıyor.

2017’de İstanbul’da trafikte tartıştığı sürücü tarafından bacağından vurulan Ali Tarakçı, “İki gün önce tehdit edildim, azmettirenleri biliyorum. Olaya kaza süsü vermek istediler” demişti.

Peker daha önce, Yüksel Özyurt ve Orhan Özyurt’un bakanın gizli ortağı ve kasası olduğunu iddia etmiş, bu kişilerin Aralık 2017’de görevi bırakan AKP’li İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na “kadın tuzağı kurarak görevden aldırttığını” öne sürmüştü.

İşte Peker’den yeni iddialar

Peker, Twitter’dan şunları yazdı:

Exit mobile version