A3 Haber

Gazeteci Erk Acarer evinin içinde saldırıya uğradı

Gazeteci Erk Acarer evinin içinde saldırıya uğradı

Gazeteci Erk Acarer evinin içinde saldırıya uğradı
Temmuz 07
23:10 2021

Gazeteci Erk Acarer, Berlin’deki evinin içinde bıçaklı ve yumruklu saldırıya uğradığını duyurdu.

Gazeteci Erk Acarer, Berlin’de bıçaklı ve yumruklu saldırıya uğradığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Acarer, ”Berlin’de evimin içinde bıçaklı ve yumruklu saldırıya uğradım” ifadelerine yer verdi.

Hayati bir tehlikesi olmadığını açıklayan BirGün yazarı, ”Hayati bir riskim yok hastaneye gidiyoruz. Failleri biliyorum. Asla faşizme teslim olmayacağım. Kimse endişelenmesin bu günler geçecek” diye yazdı.

Maruz bırakıldığı saldırının ardından BirGün’e konuşan Acarer, evine gelen üç kişinin kendisine saldırdığını aktardı. Saldırganların kendisini “Milletin ailesiyle, değerleriyle ilgili yazmayı bırak, daha kötüsünü yaparız” ifadeleriyle tehdit ettiğini kaydeden Acarer, şunları söyledi:

Bir saat önce silahlı, bıçaklı üç kişi evime geldiler, yumruklarla tekme tokat saldırdılar. Ne olup bittiğini anlamadan vurmaya başladılar. Milletin ailesiyle, değerleriyle ilgili yazmayı bırak, daha kötüsünü yaparız diyerek tehdit ettiler. Şu anda hastanedeyim. Polisler hastanede. İfademi aldılar. Onlara da anlattım. Kafamın sağ tarafında büyük bir şişlik var: Saldırganlar belli. Yazdıklarımdan rahatsız olanlar. Hayati bir riskim yok. Failleri biliyorum. Asla faşizme teslim olmayacağım. Kimse endişelenmesin bu günler de geçecek!”

Acarer ayrıca saldırı sonrası çekilen bir fotoğrafını da paylaştı:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER