A3 Haber

AKP’nin israf düzeni: Sel felaketinin yaşandığı Rize’ye üç bakan üç ayrı uçakla gitti

AKP’nin israf düzeni: Sel felaketinin yaşandığı Rize’ye üç bakan üç ayrı uçakla gitti

AKP’nin israf düzeni: Sel felaketinin yaşandığı Rize’ye üç bakan üç ayrı uçakla gitti
Temmuz 16
21:19 2021

Rize’de altı kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketinin yaşandığı bölgeye üç bakanın üç ayrı uçakla gitmesi tepki çekti.

Rize meydana gelen sel felaketi bölgesine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakanlar Süleyman Soylu, Murat Kurum ve Adil Karaismailoğlu üç ayrı uçakla gelmesi eleştirildi.

Geçtiğimiz gün Rize’de herkesi üzen bir sel felaketi yaşandı. Neredeyse yer sene Karadeniz bölgesinde sel felaketleri yaşanıyor ancak maddi kayıplar oluşuyor. Bu kez yaşanan sel felaketinde ise altı vatandaş yaşamanı yitirdi ve iki vatandaş hala kayıp.

Yaşanan korkunç olay sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimat vermesiyle birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu inceleme yapmak üzere Rize’ye gitti.

Felaketin yaşanmasının ardından hızla bölgeye ulaşan bakanlar, Rize’de olay yerinde açıklamalarda bulunarak gereken ne ise onun yapılacağını söyledi. Yeniçağ Ankara temsilcisi ve yazarı Orhan Uğuroğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 3 bakanın Rize’ye nasıl gittiğini paylaştı.

‘Üç bakan üç ayrı uçakla sel felaketi için Ankara’dan Rize’ye gittiler”

Uğuroğlu, “Yuh artık… İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 3 Bakan 3 Ayrı uçakla sel felaketi için Ankara’dan Rize’ye gittiler” açıklamasında bulundu.. Uğuroğlu’nun paylaştığı fotoğrafta 3 ayrı uçağın yan yana durduğu görüldü.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER