A3 Haber

Ziraat Bankası mobil uygulamasına erişim sağlanamıyor

Ziraat Bankası mobil uygulamasına erişim sağlanamıyor

Ziraat Bankası mobil uygulamasına erişim sağlanamıyor
Temmuz 16
10:39 2021

Geçen hafta Akbank’ta yaşanan krizin ardından şimdi de Ziraat Bankası’nda problem yaşanıyor. Ziraat Bankası internet ve mobil kullanıcıları programlara giriş yapamadığını belirtiyor.

Ziraat Bankası internet ve mobil kullanıcıları programlara giriş yapamadığını belirtiyor. Geçen hafta Akbank’ta yaşanan hatanın ardından şimdi de Ziraat Bankası sistemlerinde hata olduğu belirtiliyor. İşlem yapmak isteyen vatandaşlar, işlemlerini gerçekleştiremediğine dair uyarıyla karşılaşıyor.

Özellikle Kurban Bayramı öncesinde dağıtılacak primlerin yüksek bölümünün Ziraat Bankası kullanıcılarına yatırılması sebebiyle işlem sayısı da bir hayli fazla.

14 Temmuz tarihinde sunucular bir süre devre dışı kalmış, mobil ve internet sistemlerine giriş yapılamamıştı. Buna benzer sorunun 16 Temmuz günü tekrarlandığı belirtiliyor. Ziraat mobil kullanıcıları sistemlere erişim sağlayamıyor.

Ziraat Bankası internet bankacılığına erişim henüz sağlanamıyor.

Ziraat Bankası’ndan açıklama

Ziraat Bankası’ndan yaşanan sorunla ilgili açıklama geldi. Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamada mobil bankacılık sistemine girişte yaşanan sorunun yoğunluktan kaynaklandığı ifade edildi. Ziraat Bankası, işlemlerin diğer kanallardan(Web, telefon bankacılığı vs.) sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebileceğini açıkladı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER