A3 Haber

Yangınların nedenini araştırmak için özel ekipler kuruldu

Yangınların nedenini araştırmak için özel ekipler kuruldu

Yangınların nedenini araştırmak için özel ekipler kuruldu
Temmuz 30
11:18 2021

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınları araştırmak için özel ekipler kuruldu ve dün sabah itibariyle ekipler çalışmalarına başladı.

Türkiye, çok sayıda şehirde yaşanan 60’ın üzerinde yangınla mücadelesinin üçüncü gününe girdi. Şimdiye kadar toplam 21 ilde çıkan 63 yangından 57’si kontrol altına alındı. Birçok bölgede yangınlar devam ediyor Son üç gün içerisinde orman yangınına sahne olan şehirler Adana, Osmaniye, Antalya, Mersin, Muğla, Kayseri, Manisa, Kütahya, Balıkesir, Kilis, Kahramanmaraş, Kocaeli, Kastamonu, Sakarya, İstanbul, Kocaeli, Hatay, Bursa, İzmir, Diyarbakır ve Karaman olarak sıralandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma  Genel Komutanlığı  bünyesinde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınları araştırmak için özel ekipler kuruldu ve dün sabah itibariyle ekipler çalışmalarına başladı.

Ekipler, terör ve istihbarat  birimlerinin de desteği ile   meydana gelen orman yangınlarının çıkış sebebini,  terör ve sabotaj ihtimali olup olmadığını tüm yönleriyle araştıracak. Araştırmadan çıkan sonuçlar adli birimlerle paylaşacaklar. (DHA)

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER