A3 Haber

Milas’ta yol kesip kimlik soran kişiler hakkında soruşturma

Milas’ta yol kesip kimlik soran kişiler hakkında soruşturma

Milas’ta yol kesip kimlik soran kişiler hakkında soruşturma
Ağustos 07
14:42 2021

Milas ve Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, Milas ve Yatağan’da trafiği durdurarak yolu kapatıp vatandaşlara GBT yapmaya çalışan kişiler hakkında soruşturma başlattı.

Muğla’nın Milas ve Yatağan ilçeleri arasındaki karayolunda trafiği durdurarak “şüphelendikleri için” aralarında gazetecilerin de olduğu vatandaşlara GBT yapacaklarını söyleyen kişiler hakkında Milas ve Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, Milas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, “Sivil vatandaşlar tarafından kapatıldığı iddiasıyla 5 Ağustos 2021 tarihinde Milas Cumhuriyet Başsavcılığımızca ulaşım araçlarının kaçırılması, alıkonulması ve tehdit suçlarından derhal soruşturma açılmıştır. Soruşturmaya titizlikle ve tüm yönleriyle devam edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Ne olmuştu?

Yangınların devam ettiği 5 Ağustos’ta gece saatlerinde bazı kişiler, “plakaları yabancı olduğundan kendilerinden şüphelendikleri için haklarında GBT yapılmasını sağlayacakları” iddiasıyla devlet karayolu üzerindeki trafiği durdurarak “kontrol yapmak” istemişlerdi.

Kendisini “görevli” olarak tanımlayan ve adının Muharrem Duygu olduğunu belirten kişi, kendisine tepki gösterenler görüntüsünü alırken, “Belki yangından kaçıyorlar, belki ormanları onlar yaktı. Ormanım yanıyor ben halkım” demişti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER