A3 Haber

Sivas’ta sözlü saldırıya uğrayan Meral Akşener’e CHP’den destek: Korkutacaklarını zannedenler yanıldıklarını görecekler

Sivas’ta sözlü saldırıya uğrayan Meral Akşener’e CHP’den destek: Korkutacaklarını zannedenler yanıldıklarını görecekler

Ağustos 11
11:04 2021

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Sivas ziyareti sırasında saldırı girişimine CHP’den tepki geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, “Sivas’ta yapılan provokatif eylemi kınıyorum. Korkutacaklarını sindireceklerini zannedenler yanıldıklarını görecekler” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik dün yaşanan saldırı girişimine CHP’den tepki geldi. Twitter hesabından açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca, “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e yönelik, Sivas’ta yapılan provokatif eylemi kınıyorum. Korkutacaklarını, sindireceklerini zannedenler yanıldığını görecek. Demokrasi bu ülkeye millet ittifakıyla gelecek” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Akşener, dün Sivas’ın Zara ilçesinde konuşma yaparken, bir grubun sözlü saldırısına uğramıştı. Mustafa Etiş adlı kişi Akşener’i “Kendisi FETÖ’cüdür” sözleriyle hedef göstermişti. Akşener’in konuşması sırasında meydanda bulunan Mustafa Etiş adlı şahıs, “Meral Hanım sizi CHP meclise sokmadı mı? 15 milletvekiliyle, oyla girmediniz siz oraya, çok haktan söz ediyorsanız istifa edin” diye bağırmıştı.

Bu sırada partililer ve soruyu soran Mustafa Etiş arasında gergin anlar yaşanmıştı. Etiş bu sırada, “Bana bağırmayın. Millet aç diyorlar. Kim geçim sıkıntısı çekiyormuş. Gelsin o geçim sıkıntısı çekene para vereyim, zekat vereyim. Öyle bir şey yok. Millet şunlardan bir kurtulamadı” diye konuşmuştu.

O anlar kameralara şöyle yansımıştı:

YouTube video

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER