A3 Haber

Akşener’e 16 yaşındaki genç böyle dert yandı: “Kimsenin umudu yok, bıktık artık”

Akşener’e 16 yaşındaki genç böyle dert yandı: “Kimsenin umudu yok, bıktık artık”

Akşener’e 16 yaşındaki genç böyle dert yandı: “Kimsenin umudu yok, bıktık artık”
Ağustos 12
18:13 2021

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Erzurum gezisinde karşısına çıkan bir gencin söyledikleri Akşener’i şaşırttı. İYİ Parti lideri Akşener gence, “Öyle şeyler söyledin ki benim yaşımdaki herkes utandı” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Erzurum’da. Akşener’e sorunlarını anlatan 16 yaşındaki bir genç, “Biz, ‘Ülke kötü, durum kötü’ diyoruz. Diyor ki, ‘Çıkar telefonu’. Ne alakası var? Bıktık artık yemin ederim bıktık. Bizim amacımız emeğimizin karşılığını almak, bizim amacımız bir grubu zengin etmek değil. Hiç kimsenin umudu yok, geceleri kafamı yastığa koyunca ‘ben 18 yaşında ne olacağım’ diyorum” dedi. Akşener, gence, “Öyle şeyler söyledin ki, benim yaşımdaki herkes utandı” diye karşılık verdi.

Meral Akşener yurt gezileri kapsamında bugün Erzurum’da. Akşener’e sorunlarını anlatan 16 yaşındaki bir genç, “Biz, ‘Ülke kötü, durum kötü’ diyoruz. Diyor ki, ‘Çıkar telefonu’. Ne alakası var? Bıktık artık yemin ederim bıktık. Bizim amacımız emeğimizin karşılığını almak, bir grubu zengin etmek değil. Hiç kimsenin umudu yok, geceleri kafamı yastığa koyunca ‘ben 18 yaşında ne olacağım’ diyorum” dedi. Akşener, gence, “Öyle şeyler söyledin ki, benim yaşımdaki herkes utandı” diye karşılık verdi.

Akşener, Erzurum’un Horasan ve Pasinler ilçelerinde esnafı ziyaret etti, vatandaşın ve çiftçinin sorunlarını dinledi. Akşener’in dinlediği vatandaşlar, geçim sıkıntısı ve hayat pahalılığının yanında KPSS’den yüksek puan almalarına rağmen atanamayan çocukları olduğunu da anlattılar.

“Biz ülke kötü, durum kötü, diyoruz; o diyor ki ‘çıkar telefonu'” 

Akşener’in ziyaretinde 16 yaşındaki bir genç, “Bıktık artık yemin ederim bıktık. Dert dert dert nereye kadar…” dedi ve şu sözlerle sitem etti:

  • Biz, ‘Ülke kötü, durum kötü’ diyoruz. Diyor ki, ‘çıkar telefonu’. Ne alakası var? Bıktık artık yemin ederim bıktık. Dert dert dert nereye kadar… Ben köy okulunda okuyorum, babam çiftçi geçinemiyoruz. Bu sene kuraklık oldu, bizim ineklerimizin kemikleri sayılıyor. Yem alalım diyoruz, 160-200 lira. Böyle bir şey olabilir mi ya? Bizim amacımız yaşamak, bizim amacımız bir grubu zengin etmek değil. Bizim amacımız emeğimizin karşılığını almak. Alamıyoruz. Hiç kimsenin umudu yok ben 16 yaşındayım, geceleri kafamı yastığa koyunca ‘ben 18 yaşında ne olacağım’ diyorum. Bizim elimizden kim tutacak?

“Öyle şeyler söyledin ki benim yaşımdaki herkes utandı” 

Akşener, gence, “Öyle şeyler söyledin ki benim yaşımdaki herkes utandı. Senin şu an başka yerlerdeki yaşıtların gibi ıslık çalarak geziyor olman lazımdı” sözleriyle karşılık verdi.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER