A3 Haber

Selin geliş anı böyle görüntülendi: İşte felaketin ilk anları…

Selin geliş anı böyle görüntülendi: İşte felaketin ilk anları…

Selin geliş anı böyle görüntülendi: İşte felaketin ilk anları…
Ağustos 13
20:08 2021

Batı Karadeniz’de 31 kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketine ilişkin yeni bir görüntü ortaya çıktı. Kastamonu’daki Ezine Çayı’nın taştığı ilk anlar ve vatandaşların can pazarı, bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Türkiye, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen felaketle sarsıldı. 31 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kaybın olduğu sel faciasına ait yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sele neden olan Ezine Çayı’nın taşma anının cep telefonu kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Çayın kenarındaki binalardan birinin balkonundan çekilen görüntüde, şiddetli yağış ile birlikte su seviyesi yükselen çayda sürüklenen ağaç ve kütüklerin, ilçe merkezindeki köprüyü tıkadığı görüldü.

Cadde ve sokakları içine aldı

Köprünün altındaki boşluğun kapanmasıyla çayın taştığı, sel suyunun cadde ve sokakları içine aldığı görüldü. Bu arada selin geldiğini fark eden caddedekilerin sağa sola panik içinde kaçtıkları da görüntüye yansıdı.

Görüntüyü çeken kişi ve yanındakilerin ise ‘Götürdü köprüyü; kaçın, koşun. Bu ne böyle? Allah’ım sen bizi koru’ dedikleri duyuldu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER