A3 Haber

Halı sahada maç yapan polisler ile “kız gibi oynamayın” diye bağıran grup arasında silahlı kavga

Halı sahada maç yapan polisler ile “kız gibi oynamayın” diye bağıran grup arasında silahlı kavga

Halı sahada maç yapan polisler ile “kız gibi oynamayın” diye bağıran grup arasında silahlı kavga
Ağustos 19
09:21 2021

İzmir Karşıyaka’da halı sahada maç yapan ve aralarında polislerin de bulunduğu kişiler ile “kız gibi top oynamayın” diye bağıran grup arasında kavga çıktı. Silahlı kavgada, maç yapan polis memuru ayağından yaraladı. Seyirciler arasındaki polislerin de ateş açması sonucu kaçan şüphelilerden ikisi kısa sürede yakalandı.

Olay dün saat 21.00 sıralarında Başpehlivan Karaali Caddesi Erol Baş Spor Tesisi Latife Hanım Stadı’nda meydana geldi. İddiaya göre, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde görevli ve istirahatli olduğu öğrenilen M.B. ve arkadaşları halı sahada maç yapmak için bir araya geldi. Maç yapıldığı sırada, halı sahaya seyirci olarak gelen bir grup, oyunculara “kız gibi oynamayın” diye bağırdı. Bunun üzerine, halı sahada maç yapanlar ile tribündekiler arasında arbede yaşandı. Arbede sonrasında, tribünde bulunan grup halı sahadan ayrıldı.

Bir süre sonra tabanca ile geri gelen grup, polis memuru ve arkadaşlarına tabanca ile ateş açtı. Bu sırada, tribünde bulunan başka polis memurları da ateş açan gruba tabanca ile karşılık verdi. Olay sırasında halı sahada top oynayan polis memuru M.B. ayağına isabet eden kurşunla yaralanırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Ayağından yaralanan polis, ambulans ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. M.B.’nin tedavisi sürerken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, polis memuru M.B.’nin halı saha maçına 5 yaşındaki oğlu ile geldiği ve yaşanan silahlı kavga sırasında şans eseri yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Olaydan sonra çocuğun polisler tarafından evine götürüldüğü belirtildi. Saldırı ile ilgili yapılan çalışmada şüphelilerden O.İ. ve Ü.Ç. kısa sürede yakalandı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER