A3 Haber

PFDK açıkladı: Takım arkadaşına saldıran Marcao’nun cezası belli oldu

PFDK açıkladı: Takım arkadaşına saldıran Marcao’nun cezası belli oldu

PFDK açıkladı: Takım arkadaşına saldıran Marcao’nun cezası belli oldu
Ağustos 19
20:47 2021

PFDK, maç esnasında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na saldıran Galatasaraylı Marcao’nun cezasını açıkladı. Brezilyalı stopere 8 maç men cezası verildi.

Giresunspor mücadelesinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na önce kafa atıp sonra yumruklayan Marcao’nun cezası belli oldu. PFDK, Brezilyalı stopere 8 maç men ceza verildiğini açıkladı.

Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na saldıran ve kırmızı kartla oyun dışında kalan Brezilyalı stoper Marcao’nun cezası belli oldu. Sarı Kırmızılı ekibin kadro dışı bıraktığı 25 yaşındaki oyuncuya PFDK, 8 maç men cezası verdi.

TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”GALATASARAY A.Ş. sporcusu MARCOS DO NASCIMENTO TEIXEIRA’nın, 16.08.2021 tarihinde oynanan GZT GİRESUNSPOR-GALATASARAY A.Ş. Süper Lig müsabakasında, takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle 8 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 21.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmişti.”

Ne olmuştu?

Giresunspor maçında skor 2-0 ve maç rahat giderken Galatasaray ’da skandal bir olay yaşandı. Kerem Aktürkoğlu’nun net bir pozisyonu kaçırıp, sonra top kaybı yaşaması sonrası Marcao arkadaşına söylendi. Genç yıldızın buna ‘sus’ işaretiyle karşılık vermesi, Brezilyalı oyuncuyu çıldırttı. Marcao metrelerce koşarak takım arkadaşının yanına geldi, önce kafa attı sonra yumruk salladı. Yaşanan şok olaya iki takımın oyuncuları müdahale etti. Hakem Erkan Özdamar, VAR uyarısıyla pozisyonu izledikten sonra 25 yaşındaki savunmacıyı 63. dakikada kırmızı kartla oyundan attı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER