A3 Haber

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya saldırı
Ağustos 20
13:58 2021

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV’den ayrıldığı sırada yumrukla saldırıya uğradı.

İYİ Partili Kavuncu, Halk TV’de katıldığı programda İpek Özbey’in sorularını yanıtlamıştı. Kavuncu, program sonrası Halk TV’den ayrıldığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin yumrukla saldırısına uğradı.

Saldırganın Kavuncu’ya Bakırköy’deki Halk TV’den çıktığı sırada yanına gelerek, “Bir şey sorabilir miyim?” dedikten sonra yumruk attığı, Kavuncu’nun saldırı sonrası yere düştüğü belirtildi.

Kavuncu’ya tahsis edilen korumanın gerekçe gösterilmeden alındığı öğrenildi.

Soruşturma başlatıldı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca olaya ilişkin yapılan açıklamada, “Bakırköy ilçesinde 20 Ağustos 2021 tarihinde bir siyasiye yönelik olarak gerçekleştirilen saldırıyla ilgili Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili tüm deliller ve kamera görüntüleri incelenmekte olup, saldırgan kolluk tarafından aranmaktadır. Soruşturma titizlikle devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

 

İmamoğlu’ndan kınama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kişisel sosyal medya hesabından İyi Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu’ya yapılan saldırıyı kınadı. İmamoğlu, “Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır” dedi.

Akşener: İyi insanları susturamayacaksınız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda “İyi insanları susturamayacaksınız” ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da kişisel Twitter hesabında yayınladığı mesajda “Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER