A3 Haber

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Yokuş aşağı şahlandırdın memleketi

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Yokuş aşağı şahlandırdın memleketi

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Yokuş aşağı şahlandırdın memleketi
Ağustos 26
14:35 2021

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Türkiye, doğuya ve batıya ait ne varsa hepsini kucaklayan, bağrına basan büyük medeniyet mirasının bugünkü varisi olarak yeni bir şahlanış içindedir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor” yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malazgirt Zaferi’nin 950. yılı sebebiyle düzenlenen Malazgirt Fetih Programı’ndaki konuşmasında kullandığı, “Türkiye, doğuya ve batıya ait ne varsa hepsini kucaklayan, bağrına basan büyük medeniyet mirasının bugünkü varisi olarak yeni bir şahlanış içindedir” ifadesine yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından verdiği yanıtta şunları söyledi:

“Erdoğan “Türkiye yeni bir şahlanış içinde” demişsin. Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor. Hepimiz yaşayarak görüyoruz ki, bu faturalar adeta bir soygundur!

Sarayında 1.150 odan var, ışıklarını söndürmeyi unutma Erdoğan; millet senin şatafatına yetişemiyor. Allah akıl fikir versin Saray’a, yokuş aşağı şahlandırdın memleketi!”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER