Site icon A3 Haber

Bahçeli: Kabil emniyetli değilse Ankara güvende olamaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Anadolu’nun savunması, Anadolu’da yapılmaz, bu hattın stratejik noktalarından birisi olan Kabil’e kadar uzanır. Kabil emniyetli değilse Ankara güvende olamaz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara’da Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen “Türk Tarih Müzesi ve Parkı”nın açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

“Atatürk başını kaldırıp baksa CHP’nin kapısına kilidi asardı”

Tarihini bilmeyenlerin, tarihine yabancılaşanların, hatta tarihini inkar edenlerin tedavisi imkansız köksüzlük hastalığına tutulduğunu belirten Bahçeli, şöyle konuştu:

“Kabil emniyetli değilse Ankara güvende olmaz”

Zalimlerin dikkat etmesini, Türkiye aleyhine zulüm planı yapanların ayaklarını denk almasını isteyen Bahçeli, Kocatepe’den Dumlupınar’a, oradan da İzmir’e bir kartal pençesi gibi geçip sel gibi akan iradenin ‘Allah Allah’ seslerinin hala tarihin kovuklarında çınladığını işaret ederek, şöyle dedi:

Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı

Bugün dünya şartlarının değiştiğini, İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra tesis edilen dünya düzeninin temelinden sarsıldığını ve bu sarsıntının yeni bir düzenin habercisi olduğunu vurgulayan Bahçeli, şunları kaydetti:

Exit mobile version