A3 Haber

Sedat Peker’den “ses kaydı” iddiası: Mahkemede kararların kimin isteğiyle çıktığını öğreneceksiniz

Sedat Peker’den “ses kaydı” iddiası: Mahkemede kararların kimin isteğiyle çıktığını öğreneceksiniz

Sedat Peker’den “ses kaydı” iddiası: Mahkemede kararların kimin isteğiyle çıktığını öğreneceksiniz
Eylül 10
21:34 2021

“Sizler Türkiye’nin en önemli davalarına mahkemeler karar veriyor diye biliyorsunuz ya” diyen organize suç örgütü lideri  Sedat Peker, “Mahkeme başkanlarının sözcü milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin ses kayıtlarını dinleyince kararların kimin isteğiyle çıktığını öğreneceksiniz” açıklamasında bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, devlet-mafya-bürokrasi-medya ilişkilerine dair bir süredir ara verdiği iddialarını neden sürdürmediğini açıkladı. Gaza gelerek planının dışına çıktığını kaydeden Peker, “Tüm insanlar tatildeyken sizin gazınıza geldim, planımın dışına çıkıp o kadar önemli dosyaları paylaştım. Hiçbiri hak ettiği değeri görmedi. Mezardan babam çıksa artık onun da gazına gelmem. Ben neyi ne zaman yayınlayacağımı biliyorum” dedi.

“Size İpşir Paşa’dan daha büyük pezevengi tanıtacağım”

Elinde yeni ses kayıtları ve yazışmaların olduğu belirten Peker, “Ancak toplumumuz bu ses kayıtlarını dinlemeye, whatsapp yazışmalarını okumaya hazır mı, bunu gerçekten bilmiyorum. İpşir Paşa Türk tarihinin deyyus-u ekberidir. Yani en büyük pezevengidir. Sizlere ondan daha büyük bir pezevengi tanıtacağım. Dağ gibi bir pezevenk” şeklinde konuştu.

“Mahkeme başkanlarının milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin ses kayıtlarını dinleyince…”

Sedat Peker, Türkiye’de yargının düştüğü hali de şu sözlerle anlattı: “Ayrıca sizler Türkiye’nin en önemli davalarına mahkemeler karar veriyor diye biliyorsunuz ya, mahkeme başkanlarının sözcü milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin ses kayıtlarını dinleyince kararların kimin isteğiyle çıktığını öğreneceksiniz. Şu an değil, çünkü bunları sizi eğlendirmek için paylaşmayacağım. Hedefe ulaşacağım.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER