A3 Haber

Beyaz Saray, Biden’ın konuşması sırasında canlı yayını kesti

Beyaz Saray, Biden’ın konuşması sırasında canlı yayını kesti

Beyaz Saray, Biden’ın konuşması sırasında canlı yayını kesti
Eylül 14
17:37 2021

ABD Başkanı Biden’ın ülkedeki orman yangınlarına ilişkin hükümet ve devlet yetkilileriyle yaptığı görüşme sırasında yapılan canlı yayın, Beyaz Saray tarafından kesildi.

ABD Başkanı Joe Biden’ın ülkedeki orman yangınlarına ilişkin hükümet ve devlet yetkilileriyle yaptığı görüşme sırasında yapılan canlı yayın, Beyaz Saray tarafından kesildi.

ABD basınının aktardığına göre, Biden, dün Idaho eyaletinin Boise kentine ziyareti sırasında eyalette çıkan orman yangınlarına ilişkin yetkililerle görüşme gerçekleştirdi.

Canlı yayınlanan görüşme sırasında Biden, kendi konuşmasının ardından Ulusal Devlet Ormancılık Kurumu’ndan George Geissler’den yangınlara ilişkin daha fazla bilgi istedi.

Geissler’e bir soru sormak istediğini söyleyen Biden, kendisine “Başkalarıyla yaptığım çalışmalardan biri de…” dediği sırada canlı yayın Beyaz Saray tarafından kesildi..

Beyaz Saray, geçtiğimiz ay da Biden’ın bir basın toplantısında bir gazetecinin Afganistan’dan çekilmeye ilişkin bir sorusuna yanıt verdiği sırada radyodaki canlı yayına müdahale etmişti. Mart ayında Biden’ın bir başka basın toplantısının canlı yayını, yine Beyaz Saray tarafından kesilmişti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER